- 7 Şubat 2022
- 703
- 1.294
- 70
- Konu Sahibi kendinisevv
Madem rahatsızsınız....Arkadaslar merhaba ben başka bir şehirde yasiyordum evlendik farklı bir şehre geldik. Size bir sorum olucak. Benim biz nişanliyken eltimle aramızda baya sorunlar oldu kayniyla evlenmememi istemedi. Eşimin hakkında bir sürü kötü muhabbet etti. Bende eşimi seviyordum. Tabi dinlemedim. Benim hakkımda da bır sürü kötü seyler demiş yalan yalnis eşimin ailesine bu kadar da olmaz. Neden böyle yaptı anlamis değilim. Eşimin ailesi beni tanımiyordu bile. Çift taraflı kotuledi eltim evlenmeyelim diye.beni de kotulemis eşimin ailesine 2 sene oldu evleneneli. Piknige giderler cagirmazlar. Bende uyumlu biriyim. Bide nispet yapar diye resim paylaşiyorlar. Eşimin ailesi eltimin lafına bakarak hareket ediyor resmen ben ne yapmalıyım lütfen yardım
Ben bu durumlarda açık konuşmaktan yanayım.Herkes beraberken sormak istediğim bir konu var.Böyle böyle.Benimle sorunu olan şimdi söylesin.Çünkü duyduğuma göre benim hiç konuşmadığım asla söylemediğim bazı şeyler söylenmiş hakkımda, onların ne olduğunu açık açık duymak istiyorum.Bana neden böyle davranıldığını öğrenmek istiyorum diyeceksiniz.
Siz neden çekiniyorsunuz konuşmaktan yalan yayanlar çekinsin...eşe de bırakmayın.Cesur olun...