Aile

kendinisevv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
12
-5
28
Arkadaslar merhaba ben başka bir şehirde yasiyordum evlendik farklı bir şehre geldik. Size bir sorum olucak. Benim biz nişanliyken eltimle aramızda baya sorunlar oldu kayniyla evlenmememi istemedi. Eşimin hakkında bir sürü kötü muhabbet etti. Bende eşimi seviyordum. Tabi dinlemedim. Benim hakkımda da bır sürü kötü seyler demiş yalan yalnis eşimin ailesine bu kadar da olmaz. Neden böyle yaptı anlamis değilim. Eşimin ailesi beni tanımiyordu bile. Çift taraflı kotuledi eltim evlenmeyelim diye.beni de kotulemis eşimin ailesine 2 sene oldu evleneneli. Piknige giderler cagirmazlar. Bende uyumlu biriyim. Bide nispet yapar diye resim paylaşiyorlar. Eşimin ailesi eltimin lafına bakarak hareket ediyor resmen ben ne yapmalıyım lütfen yardım

Arkadaslar merhaba ben başka bir şehirde yasiyordum evlendik farklı bir şehre geldik. Size bir sorum olucak. Benim biz nişanliyken eltimle aramızda baya sorunlar oldu kayniyla evlenmememi istemedi. Eşimin hakkında bir sürü kötü muhabbet etti. Bende eşimi seviyordum. Tabi dinlemedim. Benim hakkımda da bır sürü kötü seyler demiş yalan yalnis eşimin ailesine bu kadar da olmaz. Neden böyle yaptı anlamis değilim. Eşimin ailesi beni tanımiyordu bile. Çift taraflı kotuledi eltim evlenmeyelim diye.beni de kotulemis eşimin ailesine 2 sene oldu evleneneli. Piknige giderler cagirmazlar. Bende uyumlu biriyim. Bide nispet yapar diye resim paylaşiyorlar. Eşimin ailesi eltimin lafına bakarak hareket ediyor resmen ben ne yapmalıyım lütfen yardım
Her başlığa tek tek konu açacak mısın? Anladık pikniğe gidiyorlar sensiz. Her yer aynı konuyu açıp durmana gerek yok.

Senin yapacağın şey onları görmezden gelmek, nereye giderlerse gitsinler çağırmasınlar boşver, böyle kafan daha rahat olur, ayrıca sevdiğin eşinin de arkanda durup seni koruması gerekiyor.

Eşiniz ile evlenerek aile oldunuz. Sizi siz ilgilendirirsiniz, size ne arkanızdan söylenen sözlerden, size ne eltinizi dinleyip ona göre hareket etmelerinden. Sizi dinleyip ona göre hareket etmelerini mi istiyorsunuz? Kendi hayatınız, işiniz gücünüz yok mu da bu konuları kendinize dert ediniyorsunuz.

Ben olsam o eltiye herkesin içinde çarlar, bir daha ağzını açamaz hale getirirdim. Böyle arkadan iş çevirip, kuyu kazanların anladığı dil edepsizlik.

Vallaha haksizliga gelemiyorum ama sana tek tavsiyem: Kendi evini kalen yap digerlerini bosver. Eltini de boş ver. Önemli olan esinle huzurun. Hem aile icinde böylece sorumluluk almana gerek kalmaz. Daha iyi bence

Kötü konuşması falan kötü okey de pikniğe neden sizi çağırsın. İsteyen de istediği fotoyu paylaşır. Milletin sosyal medyasını üzerinize alınmayı bırakın

Ahir zamanda insanlar birbirini çekemez oldular pek de garipsediğim bir durum yaşanmıyor yaşadığımız çağa bakılırsa neler neler gördük bu durumda yukarıdaki bir arkadaşımızın da dediği gibi evini kalen yap ve eşinle iyi geçin, günün sonunda yanında kim kalıyorsa onunla iyi olmalısın o insanlar günün sonunda senin yanında yoklar eşin var.

Her ailede bir çürük elma vardır boşver. Hakkından gelirsiniz yalnız asıl önemli olan başkalarının sizi kötülemesinden ziyade evleneceğiniz kişinin ne tepki verdiği. Eğer sessiz kalıyorsa eltiden de tehlikelidir :)

Her ailede bir çürük elma vardır boşver. Hakkından gelirsiniz yalnız asıl önemli olan başkalarının sizi kötülemesinden ziyade evleneceğiniz kişinin ne tepki verdiği. Eğer sessiz kalıyorsa eltiden de tehlikelidir :)nasıl yani lutfen aciklarmisiniz anlamayamadim neye sessiz kalıyorsa eltiden tehlikeli nasıl tehlike olabilir biraz tecrübesizim

X