• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile terapisti, danışmanı?

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Pro Üye
28 Şubat 2017
8.804
25.474
548
31
Türkiye
Arkadaşlar merhaba benim için bu bir dert bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum ben ankara içinde iyi bir aile danışmanı arıyorum çeşitli sitelere baktım ama her doktora o kadar çok yorum yazılmış ki doğru mu değil mi bilemedim bir tercih yapamadım fiyatlar seans başı 300 den açılıyor hal böyle olunca deneme yanılma payı olsun istemiyorum aranızda giden varsa veya çevresinde gidip memnun kalan varsa bana isimle birlikte öneri yaparsanız sevinirim.

Kendisinden ders aldığım bir hocamdır. Yeri cinnahta carpe diem danışmanlık merkezi diyr geçer. Sedat ışıklı. Aile danışmanı değil bir psikolog tur kendisi. Çift terapisi için arayıp bilgi alabilirsiniz. Ya da madalyon psikiyatri merkezi de alanında uzman kişileri çalıştırır ordan da bilgi alabilirsiniz

Merhaba kızlar, Ankara da kesinlikle tavsiye ederim,çift terapisti hemde bilişsel terapist ve aöerikadan bilişsel konusunda kesinlikle paragöz değil,hakkını vererek yapıyor işini, sitesinden de bilgi edinebilirsiniz , muayanehaneside kızılayda inşaAllah sizde fayda görürsünüz, numarası da Allah yardımcınız olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, Ankara da kesinlikle tavsiye ederim,çift terapisti hemde bilişsel terapist ve aöerikadan bilişsel konusunda kesinlikle paragöz değil,hakkını vererek yapıyor işini, sitesinden de bilgi edinebilirsiniz , muayanehaneside kızılayda inşaAllah sizde fayda görürsünüz, numarası da Allah yardımcınız olsun
Reklam için hesap almaya üşenmiyor musunuz cidden ya:kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X