Merhaba
Sevgilimle neredeyse 1 yıllık beraberliğimiz var. Yaşlarımız ben 20 o 26.5 yakında 27. :) İlişkinin adını Kasım ayında bana evlilik teklif etmesiyle koyduk. Fakat aile içinde de bir adı olmalıydı değil mi? Babamı ikna edene kadar, kabullendirene kadar Mart sonuna geldik işte. Bugün ailesiyle tanışmaya geldiler.
Kapıda karşıladık ailecek, salona geçtiler. Sevgilim montunu verdikten sonra sarıldı öptü. Ama kimse görmedi. Sonra işte çaydı kahveydi. Söz konularına hiç girmedik. Genel havadan sudan konuşuldu. Bir çok ikram hazırlamıştık babası yese de, sevgilim midesi rahatsız olduğundan zorlayarak yese de annesi mesela pek yemedi. Yine de sürekli çay servisi yaptım. Bu yüzden konuşulanlara hakim olamadım. Hediye olarak bir su takımı bir de baklava getirmişler. Çiçek, çikolata beklemiyordum zaten. Ama bu kısım olmuş mu bilmiyorum? Deneyimleri olanlar söylerse sevinirim.
Sonra uğurladık. Sevgilimin annesi çok iyi ama babasına içim daha çok ısındı itiraf etmek gerekirse. :) Giderken uğurladım, ellerini öptüm sıra sevgilime geldi. Ve anlık davranarak beni öptü sarıldı uğurlattırdı kendini yani.
Ama bu babamı rahatsız etmiş. Şimdi geri dursaydım da garip kaçmayacak mıydı? Sevgilim zaten kötü bir gün geçirmiş, başına bir dünya sorun açılmış. Midesi rahatsız, kulakları ağrır halde gelmiş. Bir de hiç sohbete katılamadan bir köşede durdu, sıkıldı.
Bir anlık davrandı sarıldı yanaklarımdan öptü hızlı hızlı işte. Babam da diyor ki sen benim koyduğum tüm ağırlığı yok saydın. Kafam basmıyor. Babam daha alışma sürecinde olduğundan mı bu kadar yadırgıyor? Yoksa ortada yanlış bir şeyler mi var? Görücü değil sonuçta, 1 yıl çıkmışız. Aylardır parmağımda tektaş ile geziyorum? Bana hep derdi dışarıda sadece el ele tutuşun, yanaklarından öpsün en fazla diye. Gözü önünde olunca garipsedi mi? Yoksa bizde mi var bir sıkıntı? Sonuçta yemedik ki birbirimizi. Uğurlamasam daha ayıp olmaz mıydı?