Okurken mutluluktan gözüm yaşardı...O kadar ihtiyacım vardı kiAnlattıklarınız benim yıllar önceki hayatıma çok çok benziyor. Beni tanıyan biri okusa ben yazdım sanabilirBenim de erkek arkadaşım (şimdi eşim) iyi bir iş bulmakta zorlanıyordu, maaşı ancak kendini geçindiriyordu ve benim onun ülkesine gitmek gibi bir şansım yoktu. Bir gün ayrılacağımız kesin gibiydi ama ayrılmak istemiyorduk. Bi şekilde talih yüzümüze güldü, erkek arkadaşım güzel maaşlı bir iş buldu. Bu işi bulduğunda biz 4 yıldır sevgiliydik. İşe başladıktan bir kaç ay sonra evlilik teklif etti, nişan vizesi aldık önce, böylece ilk kez onun ülkesine geldim ve 4 yıldır mutlu huzurlu bi evliliğimiz var, yakında bi kızımız da olacak inşallah :) Umuyorum sizin için de her şey çok yakında yoluna girer. Benim de ailem sizinki gibiydi, çok çok zor biliyorum. Umarım zor günlerinizin ödülünü alırsınız.
Katılmıyorum...bu ülkede kadın cinayetleri ve şiddet oranı avrupaya göre çok ama çok yüksek.Ayrıca yeni değil 3 sene oldu.Kaç kez buluştuk ve ilişkimi yargılamanızı istemedim tavsiye istemiştimYa sevgiliniz iş bulsa bile kart oynarken tanıştığınız uzak ülkede bir adam ne kadar tanıyabilirsiniz ki? Aynı ülkede şehirde tanımak bile bu kadar zorken.
Aynı seyi düsündüm bizler yan yana uzun yıllar geçirdiğimiz insanı bile tanıyamıyoruz yeri geliyor, farklı ülke farklı kültürler…Ya sevgiliniz iş bulsa bile kart oynarken tanıştığınız uzak ülkede bir adam ne kadar tanıyabilirsiniz ki? Aynı ülkede şehirde tanımak bile bu kadar zorken.
baba evinde rahatım yokki...babam beni demir halter sopası ile dövmeye çalıştı elinden zor kurtuldum annem durdurduBende doğuluyum yazında kendimden çok şey okudum şunu soylemeuye geldim sevgilinle aranizda ciddi kültür farkı var ve inan hicbirsey sevgiliyken olduğu gibi harika olmuyor o sana baba evindeki rahatı vermez mesela
İyi düşün derim insan yeri geliyor bin yıl tanıdığı insandan yana hayal kırıklığına uğruyor işsiz parasız adama kapılıp gitme derim
Katılmıyorum...bu ülkede kadın cinayetleri ve şiddet oranı avrupaya göre çok ama çok yüksek.Ayrıca yeni değil 3 sene oldu.Kaç kez buluştuk ve ilişkimi yargılamanızı istemedim tavsiye istemiştim
Allah bildiği gibi yapsınbaba evinde rahatım yokki...babam beni demir halter sopası ile dövmeye çalıştı elinden zor kurtuldum annem durdurdu
Bitirdim 3 yıldır yurtdışında iş bakıyorum yok maalesefAllah bildiği gibi yapsın
Lütfen esinizi dikkatli seçin yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz e bosanmakta çok zor Allah korusun
Okuyomusunuz?