- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
arkadaşlar merhaba ;
ankara da aile / evlilik terapisti önereceğiniz birileri var mıdır acaba?..
ankara da aile / evlilik terapisti önereceğiniz birileri var mıdır acaba?..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
terapist2020 merhaba teşekkür ederim ilginiz için, şimdilik eşim de bende theta healing seansı almaya karar verdik, bakalım ondan sonra ne olacak bu seansı bir kere alıp hayatı Kendisi düzelen çok kişiler var
Ben de bu seansı meral ediyorum. Nasıl yapılıyor acaba?Aldınız mı acaba seansı? Benim aile doktorum bana yaptı ve etkisini zamanla göreceğimi söyledi. Şu anda etkisi varsa bile farketmedim ama doktoruma güveniyorum.
İnşAllah işe yarar. Evet baktım o evet ve hayır kısmı bana biraz ütopik geldi. En azından ben yapmaya çalışırken anlayamadım. Teşekkür ediyorum cevabınız için.Önce bilinçaltı çalışması yaptı. Bilinçaltının "evet" ya da "hayır" kelimelerine verdiği tepkiyi ölçtü.
Sonra elimi ellerinin içine alıp gözlerimi kapattırdı. Beynimin teta dalgalarına girip Bana imgeleme yaptırdı. Hayal kurdurup, olumlu cümleler söyledi. Ben evet diyerek onlara "izin" verdim.
Bu geniş bir alan. Netten de bakmışsınızdır uygulama aşamalarına.
En azından ilginç bir deneyimdi.
Isim soylermisinizÇok yakın bir arkadaşımın aile terapisi için benimse bireysel terapi için daha önce gittiğim bir psikolog ve aile terapisti var çok başarılı bir kadın yeni üyeyim reklam sayılır mı bilemiyorum özelden mesaj atılırsa paylaşırım sağolsun arkadaşımın evliliğini kurtardı beni de depresyondan çıkardı. hakkını ödeyemem çok tatlı bir bayan