• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile/evlilik terapisti ..

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
arkadaşlar merhaba ;
ankara da aile / evlilik terapisti önereceğiniz birileri var mıdır acaba?..

Bende arıyorum 4 yıldır saçma sapan bi evliliğim var ruh sağlığımı kaybettim ve sıra bedenim de ?
Varmı önerileriniz ve lütfen fiyatları uygun olsun

Merhaba aile danışmaniyim. Eğitimimi Yıldız Teknik Üniversitesinde aldım. Yanlış anlamayın kendim için demiyorum. Ben şuan sadece devam ettiğim ailelerle görüşmelerimi yapiyorum. Sadece şunu demek için yazdim. İhtiyacınız varsa ruhunuza daha fazla zarar vermeden mutlaka bir uzmana başvurun. Ne kadar erken o kadar iyi ve sağlıklı bir hayatınız olur. Hemen hemen tüm görüşmeler şuan online yapılıyor. O yüzden başka şehirden de bir terapistle çalışabilirsiniz. Ama mutlaka yetki belgesini görmek istediğinizi belirtin. Yetkisi yoksa size zararı bile dokunabilir.

terapist2020 terapist2020 merhaba teşekkür ederim ilginiz için, şimdilik eşim de bende theta healing seansı almaya karar verdik, bakalım ondan sonra ne olacak bu seansı bir kere alıp hayatı Kendisi düzelen çok kişiler var

terapist2020 terapist2020 merhaba teşekkür ederim ilginiz için, şimdilik eşim de bende theta healing seansı almaya karar verdik, bakalım ondan sonra ne olacak bu seansı bir kere alıp hayatı Kendisi düzelen çok kişiler var

Aldınız mı acaba seansı? Benim aile doktorum bana yaptı ve etkisini zamanla göreceğimi söyledi. Şu anda etkisi varsa bile farketmedim ama doktoruma güveniyorum.

Önce bilinçaltı çalışması yaptı. Bilinçaltının "evet" ya da "hayır" kelimelerine verdiği tepkiyi ölçtü.
Sonra elimi ellerinin içine alıp gözlerimi kapattırdı. Beynimin teta dalgalarına girip Bana imgeleme yaptırdı. Hayal kurdurup, olumlu cümleler söyledi. Ben evet diyerek onlara "izin" verdim.
Bu geniş bir alan. Netten de bakmışsınızdır uygulama aşamalarına.
En azından ilginç bir deneyimdi.

Önce bilinçaltı çalışması yaptı. Bilinçaltının "evet" ya da "hayır" kelimelerine verdiği tepkiyi ölçtü.
Sonra elimi ellerinin içine alıp gözlerimi kapattırdı. Beynimin teta dalgalarına girip Bana imgeleme yaptırdı. Hayal kurdurup, olumlu cümleler söyledi. Ben evet diyerek onlara "izin" verdim.
Bu geniş bir alan. Netten de bakmışsınızdır uygulama aşamalarına.
En azından ilginç bir deneyimdi.
İnşAllah işe yarar. Evet baktım o evet ve hayır kısmı bana biraz ütopik geldi. En azından ben yapmaya çalışırken anlayamadım. Teşekkür ediyorum cevabınız için.

Şu ilginç evet / hayır kısmında.
Dr.um cümle söylüyor benim de söylemem iç için. Kiminle evliyim(aslında kiminle bağlıyım) çalışması yaptı ilk. Sadece eşinle evli olman gerekiyormuş. Çoluk çocuğunla, ana babanla değil.
Ayakta durdum. Gözlerimi kapattım. Onun söylediği cümleyi tekrar ettim. İlk başta eşimle ve çocuklarımla 'evli' çıktım.
Eşimle evliyim dedim sesli bir şekilde. Vücut istemsiz öne doğru eğildi/ evet dedi.
İşte şu çocuğumla evliyim. Vücut öne eğildi.
Annemle evliyim...vücut arkaya eğildi. Bilinçaltı hayır dedi.

Sonra daha önce de yazdığım masa kısmına geçtik. Gözler kapalı. Elimi tuttu. Cümlelerini söyledi. Evet diyerek izin verdim. Çalışma bitti.
Ayakta durdum. Gözler kapalı.
Şu çocuğumla evliyim dedim. Vücut bu sefer arkaya doğru eğildi istemsiz. İşte bu aşama ilginçti. 😳Çocuklarımı özgür bıraktım sanırım😄

Çok yakın bir arkadaşımın aile terapisi için benimse bireysel terapi için daha önce gittiğim bir psikolog ve aile terapisti var çok başarılı bir kadın yeni üyeyim reklam sayılır mı bilemiyorum özelden mesaj atılırsa paylaşırım sağolsun arkadaşımın evliliğini kurtardı beni de depresyondan çıkardı. hakkını ödeyemem çok tatlı bir bayan

Çok yakın bir arkadaşımın aile terapisi için benimse bireysel terapi için daha önce gittiğim bir psikolog ve aile terapisti var çok başarılı bir kadın yeni üyeyim reklam sayılır mı bilemiyorum özelden mesaj atılırsa paylaşırım sağolsun arkadaşımın evliliğini kurtardı beni de depresyondan çıkardı. hakkını ödeyemem çok tatlı bir bayan
Isim soylermisiniz

Back