Hiç utanmayın ben bu coğrafyada birçok kadının annesini sevdiğini düşünmüyorum (kendi annemde ve anaannemde dahil) sadece ebeveynlerimize karşı sosyokultürel zoruniyet kodlarımız ve yaratılıştan gelen bir eğilimimiz var anne babalarımızı sevmeye programlıyız aslında. Ama onlar yaptıkları ile bizi acıtınca sistemimiz bozuluyor aslında suç ve sorun onlarda. Kendinizi onları sevmeye veya affetmeye zorlamayın (ki affetmeye inanmıyorum kabul etmeye inanıyorum) siz kadın atalarınız üzerinde çalışın. Benim yakın bir iş partnerim son 2 senedir bu tarz mevzular üzerinde derinleşti kı 70 kg verdi 1 bucuk senede işleri güçleri uçtu yükseldi. Kendisi ailesi tarafından ekonomik istismara ugramış cocuk işçiydi ailenin ekonomisi için kurban seçilmiş bir kız cocuktu ana ve babaya içsel olarak inanılmaz kızgındı. Access olsun aile dizimi olsun alanda ona ne iyi geliyorsa yaptı kız bambaşka biri oldu. Ama samimi niyet koyup ben artık tüm bunları ardımda bırakıcam iyileşicem kendime dönücem diye başlayın ki enerji sizi takip etsin. E yaptım olmadı hani bekliyorum derseniz olmaz.