- 30 Mayıs 2022
- 979
- 1.351
- 31
31 yasındayım, hayatımda dönum noktası diyebileceğim olaylar 2020 ve sonrasında oldu.yaşınız kaç?
O zamana kadar yasadıgım seylerden pek de ders almadığımı, yüzleşmediğimi fark ettim. Hep bir kandırmaca içindeymişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 yasındayım, hayatımda dönum noktası diyebileceğim olaylar 2020 ve sonrasında oldu.yaşınız kaç?
istenmeyen çocuk olmayla ikili ilişkilerde erkeklerin sürekli uzaklaşması sürekli terkedilmenin bir ilgisi var mı acaba? ve aile diziliminde neyle alakalıdır sizce. ayrıca kürtaj yazmışsınız bir yazıda. kürtajın kişiye ne gibi negatif etkisi olurHiç utanmayın ben bu coğrafyada birçok kadının annesini sevdiğini düşünmüyorum (kendi annemde ve anaannemde dahil) sadece ebeveynlerimize karşı sosyokultürel zoruniyet kodlarımız ve yaratılıştan gelen bir eğilimimiz var anne babalarımızı sevmeye programlıyız aslında. Ama onlar yaptıkları ile bizi acıtınca sistemimiz bozuluyor aslında suç ve sorun onlarda. Kendinizi onları sevmeye veya affetmeye zorlamayın (ki affetmeye inanmıyorum kabul etmeye inanıyorum) siz kadın atalarınız üzerinde çalışın. Benim yakın bir iş partnerim son 2 senedir bu tarz mevzular üzerinde derinleşti kı 70 kg verdi 1 bucuk senede işleri güçleri uçtu yükseldi. Kendisi ailesi tarafından ekonomik istismara ugramış cocuk işçiydi ailenin ekonomisi için kurban seçilmiş bir kız cocuktu ana ve babaya içsel olarak inanılmaz kızgındı. Access olsun aile dizimi olsun alanda ona ne iyi geliyorsa yaptı kız bambaşka biri oldu. Ama samimi niyet koyup ben artık tüm bunları ardımda bırakıcam iyileşicem kendime dönücem diye başlayın ki enerji sizi takip etsin. E yaptım olmadı hani bekliyorum derseniz olmaz.
Yani kendiniz ilk cümle de yazmışsınız zaten istenmeyen çocuklar dünyaya istenmeme kodu ile geliyor dolayısıyla kimse istemiyor ( terkedilme şeması ) istenmeyen doğumun çocuk üzerinde birçok negativitesi var saymakla bitirmem keza kürtaj da öyle . En basitinden bir hayatı sonlandirmis oluyorsunuz ve bunun karması çok ama çok ağır . Bahsettiğim hanımefendi ile iletişime geçerseniz yardımcı olur sorduğunuz soru en az üç saatlik konu anlat anlat bitmez. Yada Aynur tümenin videolarini izleyebilirsiniz yardımı çok oluristenmeyen çocuk olmayla ikili ilişkilerde erkeklerin sürekli uzaklaşması sürekli terkedilmenin bir ilgisi var mı acaba? ve aile diziliminde neyle alakalıdır sizce. ayrıca kürtaj yazmışsınız bir yazıda. kürtajın kişiye ne gibi negatif etkisi olur
anladım. çok tşk ederim ederim. evet bunların mutlaka olumsuz etkileri çok fazla. uzmanına gitmek gerekYani kendiniz ilk cümle de yazmışsınız zaten istenmeyen çocuklar dünyaya istenmeme kodu ile geliyor dolayısıyla kimse istemiyor ( terkedilme şeması ) istenmeyen doğumun çocuk üzerinde birçok negativitesi var saymakla bitirmem keza kürtaj da öyle . En basitinden bir hayatı sonlandirmis oluyorsunuz ve bunun karması çok ama çok ağır . Bahsettiğim hanımefendi ile iletişime geçerseniz yardımcı olur sorduğunuz soru en az üç saatlik konu anlat anlat bitmez. Yada Aynur tümenin videolarini izleyebilirsiniz yardımı çok olur
Ben de yıllarca çok şanssız bir insan olduğumu düşündüm şimdi geriye dönüp baktığımda aslında birçok fırsatı benim geri teptiğimi farkettim belki siz de öylesinizdirçok teşekkür edeceğim mutlaka araştıracağım . kesinlikle böyle çok pozitif birisi olmama rağmen her işim olumsuzlukla sonuçlanıyor ne yaparsam yapayım bu değişmiyor. insanlarla uzun süreli iletişim kuramıyorum ve rızkım için ne kadar çabalarsam çabalayayım yürü ya kulum demiyor sanki rabbim bana :))
nasıl farkettiniz bunu? yani sizi değiştiren tam olarak ne olduBen de yıllarca çok şanssız bir insan olduğumu düşündüm şimdi geriye dönüp baktığımda aslında birçok fırsatı benim geri teptiğimi farkettim belki siz de öylesinizdir
Yardım beklemediğim birinin ben talep etmeden bana yardımcı olması sonucu bir farkındalık oluştu bende. Belki de artık yaşın getirdiği olgunlukla farkındalığım artıyor. 31 yaşındayım. Objektif bir şekilde geçmişimle yüzleştim kafamda. Evet şanssızlıklarım da olmuştur ama benim de teptiğim bir cok fırsat olmuş.nasıl farkettiniz bunu? yani sizi değiştiren tam olarak ne oldu