• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aids veya hiv ihtimalim??

HIV+ misiniz bilemem ama ne geniş mideniz varmış arkadaş???
Adam fahişelerle takılmış sizinleyken hala düzgün giden ilişkim var yazmışsınız??? Adam iğrenç şekilde aldatmış bu mu düzgünlük?
Sonuçları almaya gitmişken bir kafa doktoruna da görünün bence.
Kucaktan kucaga vallahi midem bulandi...

Gunlerdir kafami kurcalayan soru var ve lutfen yargilamadan cevap verin kizlar. 7,8 ay oncesine kadar erkek arkadasimdan ayrildim iki kere cinsel birlikteligimiz oldu zaten bekaretimi onda kaybettim ama kaybetmeden oncede arada bir makattan iliskiye girdik. Neyse bu erkek arkadasimla uc yil birlikteligimiz vardi bi ara biz ayriyken kibrisa gitmisti orada hayat kadiniyla beraber olmustu zaten bu doneme kadar bizim birlesmemiz olmamisti hic daha sonra gelince birlikte olduk. Zorla anlattirdim bana onlarin haftalik aids kontrolleri oldugunu soylemisti bende inanmistim bilmiyorum tabi korunup korunmadigini neyse alti yedi al gecti biz birlikte olduk bir alti yedi ay daha devam ettik o sure zarfinda terlemesi ayak yanmalari dudaklarda yara asiri yorgunluk hisleri hep oluyordu ve devamda etti ama bunu aksiyete hastaligina bagliyorduk hep neyse daha fazla uzatmicam icimi kemirdigi icin bir kac gun sonrasina rendevu aldim elisa testi icin hic konusmadigim halde cunku hayatimda duzgun giden bir iliskim var dayanamayip kadinla korunup korunmadigini sordum sizce aids veya hiv vurusu eski erkek arkadasima gectiyse banada gecme ihtimali var midir lutfen yardim edin.
En güzeli ve kesini, gidip test yaptırman.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 587
Kesinlikle her sey icin supheliyim artik ders oldu bana ne kadar elimde olmayan bir sey olsada uzucu seyler
Niye elinde olmuyor? Sadece senin elinde. Sağlığından sen sorumlusun. Korkutmak istemem ama mesela hepatit c de kapabilirsin veya hpv. Ve bir sürü başka hastalık. 100 de 100 güvenmen lazım evlendiğin kişiye. Nikahtan önce boşuna sağlık raporu istemiyor devlet. Devlet seni düşünüyor sen düşünmüyorsun.

Niye elinde olmuyor? Sadece senin elinde. Sağlığından sen sorumlusun. Korkutmak istemem ama mesela hepatit c de kapabilirsin veya hpv. Ve bir sürü başka hastalık. 100 de 100 güvenmen lazım evlendiğin kişiye. Nikahtan önce boşuna sağlık raporu istemiyor devlet. Devlet seni düşünüyor sen düşünmüyorsun.
Evet hepsini yaptiricam belirli araliklarla yok ilk iliskimdi boyle bir sey geldi aklima suphe dustu ve korkuttu acikcasi bir daha oyle bir yakinlasma yasasam bile kesinlikle korunucam simdi eslere bile guven yok nisanliya olsun

Nikah için alınan kan ile aidsten hepatitlere kadar test yapılıyor mu? Sadece kan uyumu gibi birşey mi yoksa? Bizden kan alırken az bir miktar para aldılar, detaylı test isterseniz 600lira dediler gerek yok dedik. Şimdi benim de içime kurt düştü yıllar sonra birşey çıkar mı eski ilişkilerimiz yüzünden diye

Kibrista 1.5 yil yasadik esimle
Evet hep duyardim haftalik kontrolde korunmakta sart orda bu is yasal devlet kontrolunde eski erkek arkadssiniz o kadinlardan biriyle birlikte olduysa hastalik bulasma ihtimali dusuk ama ona bulastiysa sizede bulasmistir
Sonuclarinizi ve endisenizi mutlaka enfeksiyon hastaliklari uzmani bir hekimle paylasin

kontrolü özel hastanelerde hangi birimde yaptıraniliriz? kimlik gizli kalsın istiyorum , pozitif bişey varsa bi yerlere bildiriliyor mu ? hastane otomatikman saglık ocagına filan bildiriyor mu yani? bir de eczanelerdeki elisa testi de aıds filan için mi ? yardımcı olblr misiniz? ben 9 yl önce ilşki yaşadm belirtileri hatıtlamıyrm o yüzden

kontrolü özel hastanelerde hangi birimde yaptıraniliriz? kimlik gizli kalsın istiyorum , pozitif bişey varsa bi yerlere bildiriliyor mu ? hastane otomatikman saglık ocagına filan bildiriyor mu yani? bir de eczanelerdeki elisa testi de aıds filan için mi ? yardımcı olblr misiniz? ben 9 yl önce ilşki yaşadm belirtileri hatıtlamıyrm o yüzden
Eczanede hiv Testi diye bir şey olmaz.
Hiv kanda tespit edilebilir.
Özel hastanelerde de yaptırılabilir ama tabi ki kimlik vermeniz lazım bişey yapılması için. Enfeksiyon dahiliye ya da kadın doğum filan olabilir. En doğrusu enfeksiyon hastalıklarına gitmek.
Pozitif çıkarsa 2 kere daha farklı yöntemlerle kan tahlili yapılıyor doğrulamak için.
Gerçekten pozitif çıkarsa da bildiriliyor bakanlığa çünkü bildirimi zorunlu ama hasta harici hasta yakınları vs bildirilmez.
9 sene önce şüpheli ilişki olduysa çoktan ağır enfeksiyon bulgusu olurdu.
Kesin yok demek için kan testi yaptırın.

Back
X