aids belirtileri

angel3105

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
29
0
1
43
Kizlar ben cok korkuyorum.İliskimden sonra her yerde arastirma yapiyorum.Grip oldum atesim var birde halsizligim.Jinokologa sordum biz aidsten anlamayiz laboratuvara git test ol dedi.
Bunlar aids belirtisi diye gozukuyor bir cok yerde yarin 14.gunum hiv duo ultra testi olacagim en erken bu test bulabiliyormus ama cok korkuyorum acaba test pozitif mi cikacak.

Umarim arkadasim ama cinsel iliskiden hemen sonra bunlari yasamam tesaduf olamaz diye dusunuyorum aids belirtileri ile alakali bir video atiyorum bunlarin cogunu yasiyorum.

Umarim arkadasim ama cinsel iliskiden hemen sonra bunlari yasamam tesaduf olamaz diye dusunuyorum aids belirtileri ile alakali bir video atiyorum bunlarin cogunu yasiyorum.

Daha önce bu belirtileri okumuşmuydun belki piskolojikde olabilir , ben hamileligin bütün belirtilerini bildigim içim adetten önce bütün belirtilerini yaşarım belki seninkide böyle olabilir cünkü üşütme ile aynı belirtiler

Umarim agzindan bal damliyor daha once bu hastalik hakkinda bilgim yoktu daha yeni arastiriyorum yarin testimi olucam bakalim sonucunda ne olcak.Senin basina boyle bir durum gelmismiydi

Umarim agzindan bal damliyor daha once bu hastalik hakkinda bilgim yoktu daha yeni arastiriyorum yarin testimi olucam bakalim sonucunda ne olcak.Senin basina boyle bir durum gelmismiydi
Sonucunda inşallah aids çıkmaz canım, benim gelmedi başıma,Allah yardımcın olsun

Insallah bakalim yarin test sonucunu yazarim dua edin benim icin.

Insallah bakalim yarin test sonucunu yazarim dua edin benim icin.
Videoda ki anlatım güzel bilgilendirme amacı falan güzel ama bu belirtilerin hepsi kızların dediği gibi psikolojik olabilir zaten doğru olan test yaptırmam test sonucunu bizimle paylaş inşallah güzel sonuçlar alırsn

Neden böyle bir telaştasın ki?

Bir gece beraber oldum birisiyle ve korunmadik adam biraz capkin bi tipmis bu beni panikletti ve son gunlerde bu belirti denilen seyleride kendimde gorunce panik yaptim.

Ilk defa ogun tanimistim.Mavilabdan biraz once ciktim testlerimin sonucunu aldim hiv duo ultra hepatit ve frengi testlerini yaptirdim.Allahima cok sukur olsun negatif cikti.Kafayi yedim kac gundur.
Allahima sukur olsun.Bu konuda herkes dikkat etsin arkadaslar.

Hadi geçmiş olsun o zaman ben demiştim piskolojiktir diye sevindim senin adına ama bidaha çok dikkatli ol

Olmammi arkadasimmm.Cok sagolasin 2 hafta suphelerimden ne cektigimi bir ben biliyorum vallahi.Sizlerde dikkatli olun ben yasadim siz yasamayin.

arkadaşım her sigara içen akciğer kanseri olmuyor
her grip belirtisi de hiv niye olsun...
bu da size ders olsun

Suphelenmistim cok tanimadigim bir kisiyle korunmasiz beraber olmustum bu yuzden ama aids belirtileride bunlar ben de yasamistim bugun iliskiden 14 gun sonrasinda hiv duo ultra testi oldum sukur olsun negatif cikti ve bu olayi atlattim eger sizde boyle birsey yasarsaniz test olun ihmal etmeyin cunku aids cok tehlikeli bir hastalik arkadaslar benden oneri.

aids kısa sürede kanda belli olmuyormuş..kanda belli olması için ..emin olabilmek için bir 6 ay geçmesi gerekiyormuş..ben bir yerde okumuştum..erken sevinmeyin..

Ben cok arastirdim o dedigin devlet hastanelerinde yapilan eliza testleri icin gecerliymis bunu dahada kisa sureye dusuren iliskiden 2 hafta sonrasinda bulabilen hiv duo ultra testi var o yuzden sevinebilirim.Oku istersen asagidaki linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…