Daha önce bu belirtileri okumuşmuydun belki piskolojikde olabilir , ben hamileligin bütün belirtilerini bildigim içim adetten önce bütün belirtilerini yaşarım belki seninkide böyle olabilir cünkü üşütme ile aynı belirtilerUmarim arkadasim ama cinsel iliskiden hemen sonra bunlari yasamam tesaduf olamaz diye dusunuyorum aids belirtileri ile alakali bir video atiyorum bunlarin cogunu yasiyorum.
Sonucunda inşallah aids çıkmaz canım, benim gelmedi başıma,Allah yardımcın olsunUmarim agzindan bal damliyor daha once bu hastalik hakkinda bilgim yoktu daha yeni arastiriyorum yarin testimi olucam bakalim sonucunda ne olcak.Senin basina boyle bir durum gelmismiydi
Videoda ki anlatım güzel bilgilendirme amacı falan güzel ama bu belirtilerin hepsi kızların dediği gibi psikolojik olabilir zaten doğru olan test yaptırmam test sonucunu bizimle paylaş inşallah güzel sonuçlar alırsnInsallah bakalim yarin test sonucunu yazarim dua edin benim icin.
Kizlar ben cok korkuyorum.İliskimden sonra her yerde arastirma yapiyorum.Grip oldum atesim var birde halsizligim.Jinokologa sordum biz aidsten anlamayiz laboratuvara git test ol dedi.
Bunlar aids belirtisi diye gozukuyor bir cok yerde yarin 14.gunum hiv duo ultra testi olacagim en erken bu test bulabiliyormus ama cok korkuyorum acaba test pozitif mi cikacak.
Tanımadığınız biriyle mi birlikte oldunuz test sonucunuz ne ciktiBir gece beraber oldum birisiyle ve korunmadik adam biraz capkin bi tipmis bu beni panikletti ve son gunlerde bu belirti denilen seyleride kendimde gorunce panik yaptim.
Hadi geçmiş olsun o zaman ben demiştim piskolojiktir diye sevindim senin adına ama bidaha çok dikkatli olIlk defa ogun tanimistim.Mavilabdan biraz once ciktim testlerimin sonucunu aldim hiv duo ultra hepatit ve frengi testlerini yaptirdim.Allahima cok sukur olsun negatif cikti.Kafayi yedim kac gundur.
Allahima sukur olsun.Bu konuda herkes dikkat etsin arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?