• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahşap rölyef ve ahşap boyamacılar sizi buraya bekliyorum.bilgilerimizi paylaşalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yucca canım.rölyef masrafsızdır ama ahşap boyama öyle değil.
onun masrafı çoktur.mesela boya çeşidinizin çok olması lazım.defalarca bej rengi almanız lazım.astar olarak kullanıldığı için çabuk bitiyor.5 tl falan galiba şuan boya fiyatları.fazlası vardır eksiği yoktur.hadi bunu geçtim diyelim.objeler pahalı.cam bir tepsi var yaptığım burada da var resmi. mesela ben onu satmak için yapmış olsam.en az 35 tl derdim.ben tok gözlü olduğum için. başkası kesin 50 derdi.ve genelde öyle.kaç işlem yapılıyor üst üste.ahşapta çok teknik var ve tekniğine göre habire yeni malzemeler alınıyor.sadece tepsiyi 11 tl ye aldım.sim bilmem ne derken bana 25 tl ye mal oldu.göründüğünden çok daha güzeldir.onun birde çay tabaklarını yapacağım.ayrıca birde varak kase var.altın sarısı.oda pahalı oluyor.objeleri çok pahalı.polyester onlar.(alçı gibi)takım yapmaya kalksanız 150 tl gider sanırım.gondol takımı gibi bir takım.bir de emek var bunun yanında.150 tl sadece objesi ama malzeme yok içinde.

hocanın bize göstermediği,zaten 1 sezonda gösteremeyeceği çok teknik var ben tam fırçaya geçildiğinde bıraktım.bırakmak zorunda kaldım çünkü memlekete gitmem lazımdı.hastamız vardı.papağanlı tepsi benim ilk ve tek fırça çalışmamdır.sizi vazgeçirmeye çalışmıyorum yanlış anlamayın ama her hafta bir malzeme alacaksınız aylarca.biz haftada 1 gün gidiyorduk ondan haftada dedim.ilk göreceğiniz teknikler basit olacak çabuk bitecek ve heves de olunca farkında olmadan çok masraf yapacaksınız.

Sevgili rosemoon,bilgiler için çok sağol.Canım haklısın,ahşap mutlaka çok masraflıdır.Ben geçen yıl takıya gitmiştim başlarda masrafsız gibi gelmişti ama kaliteli taşlarla yapmaya başlayınca masraflı olmuştu..Ondan sonra eşe dosta hediyeler yapmaya başlayınca çok para harcamıştım,bu sene elime boncuk almamaya çalışıyorum..bu arada çalışmaların bir harika çok beğendim,güle güle kullan canım..sevgiler

teşekkür ederim.ben tekrar ahşapa gitmem çünkü artık fırçaya geçtim ve büyük obje almak isterim.her yer kutu olur diğer türlü.büyk objeyede para dayanmaz.doğru masraflıdır takıda.gerçek taşlar pahalı oluyor.karar senin tabi.aklına gelen bişey olursa sorabilirsin.sende sağol,ALLAHa emenet ol.

bende ismeklilerdenim canım :)
2.yılım ahşaptaa o kadar bölüme gittim en sevdiğim ahşap boyama oldu
maşallah seninkilerde çok güzel
eline emeğine sağlık
bak bende kendi el emeklerimiz bölüme bi topik açmıştım
ismek ten eğitim alan arkadaşlar gelin yaptıklarımızı paylaşalım diee
istersen yaptıklarını o topiğe ekleyebilirsin
hem herkes görmüş olur
tekrar ellerine sağlık canım güle güle kullan hepsini :nazar:

bende ismeklilerdenim canım :)
2.yılım ahşaptaa o kadar bölüme gittim en sevdiğim ahşap boyama oldu
maşallah seninkilerde çok güzel
eline emeğine sağlık
bak bende kendi el emeklerimiz bölüme bi topik açmıştım
ismek ten eğitim alan arkadaşlar gelin yaptıklarımızı paylaşalım diee
istersen yaptıklarını o topiğe ekleyebilirsin
hem herkes görmüş olur
tekrar ellerine sağlık canım güle güle kullan hepsini :nazar:
sağol canım.bunlar pek bişey değil ama teşekkürler...eminim seninkiler daha güzeldir.ben sadece yarı dönem gittim.

Selam. Ben aranıza bu gün katıldım. Ben de çoğunluğunuz gibi ahşap rölyefi ismekte öğrendim. Bu sene ikinci yılım. Hatta 6 haziranda feshane istanbul da sergimiz var. Orada benim de yaptığım camii sergilenecek. Yalnız sizlerin yaptığı resimleri ben göremiyorum. Ama eminim ki güzeldir. Umarım sorun kısa sürede düzelir de ben de resimlerinizi görürüm.Rölyef hakkında sormak isteyene ben de elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Sevgilerimle hepinize kolay gelsin.

Selam. Ben aranıza bu gün katıldım. Ben de çoğunluğunuz gibi ahşap rölyefi ismekte öğrendim. Bu sene ikinci yılım. Hatta 6 haziranda feshane istanbul da sergimiz var. Orada benim de yaptığım camii sergilenecek. Yalnız sizlerin yaptığı resimleri ben göremiyorum. Ama eminim ki güzeldir. Umarım sorun kısa sürede düzelir de ben de resimlerinizi görürüm.Rölyef hakkında sormak isteyene ben de elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Sevgilerimle hepinize kolay gelsin.

Back