• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Ahşap boyama öğrenmek isteyenlere yardımcı olabilirim.

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

girl987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
33
0
36
Edirne
merhaba hanımlar.. ben ahşap boyama kursuna 3 yıl gittim ve 800 saatlik öğrenim gördüm eğitim verebildiğime dair diplomam var eğer isterseniz size ahşap boyama hakkında her konuda yardımcı olabilir kurs, eğitim verebilirim.

Hanımlar ahşap boyamayla da ilgileniyorum ve satışını yapıyorum.fiyatlarımın uygun olduğunu düşünüyorum ilgilenenlere ptt kargoyla gönderiyorum. $SDC13860.jpg $SDC13850.jpg $SDC13861.jpg $SDC13899.jpg $SDC13900.jpg $SDC13702.jpg $SDC13703.jpg $SDC13708.jpg $SDC13709.jpg
peçetelikten tepsiye, gazetelikten seccade sandığına, posta kutusundan anahtarlık ve takı kutularına kadar çeşit çeşit bir çok ürün.ilgilenen lere fiyatları ayrıca belirticem:42:

bende yeni ahşap boyama kursuna kayıt yaptırdım.ama hiç bir şey bilmiyorum.sizde buradan bana yardımcı olursanız sevinirim.:31:

arkadaşlar ahşap boyama kursuna gitmek istiyorum ama bu hobi ile ilgili detayları bilmiyorum,yardımcı olur musunuz?

Back