Bebek İkinci El ahsap besıgımız satılık sok fıyata :)

Canım beşik sağlam sadece bi kaç yerinde odadan odaya sokarken çizilme var fiyatına göre çok ama çok uygun ikinci elleri 250 tl den aşağı satılmıyor bende taşınacağım için elimden çıksın hemde başkası ihtiyacını görsün istedim biz 7 aylık olana kadar kullandık oğlum iri ve hareketli olduğu için

cnım çizikler çok kötü değilse önemli değil zaten sadece senden kargoyla ilgili haber bekliyorum pek giremedim özür dilerim

canım kamıl koc ıle gonderebılırım garasdan alabılırsın

besıgı alacakmısınız yoksa baska bır arkadas ıstıyor ona haber verecegım sıze soz verdıgım ıcın bısey dıyemedım

zehra arkadasa soz verdım haber beklıyorum ondan bı arkadas daha var onlar olmazsa olur :)) bıraz uzun oldu 130 tl son fıyat

canım alıcam ben beşiğii =)) nasıl yapalım sen söyle ben hemen göndereyim parayı.. kamil koçla görüştün mü bilmiyorum alıyorlar mı öyle alsınlar tabi işime gelirde almazlar diye biliyorum o yüzden sordum hani ücret karşılığında bile birşey verememiştik izmirden bikere... aslında mail adresimi yazabiliyormuyum bilmiyorum ama özelden msj atamıyorum ki şu konuyu bi halletsek... hem mail adresimi hemen görürdüm... kamilkoça ne kadar ödeme yapıcam, yapıcakmıyım... senin paranı nasıl göndereyim ne zaman gönderebilirsin... başına iş oluyo seninde ama kusura bakma...

merhabalar netde gezerken beşik gördüm çok hoşuma gitti burdan da görmüşdüm beşik istiyorsunuz ama halen alamadınız galiba otobüs şirketi falan filan cvb bekliyrsunuz ben sahibinden gördüm linki de gönderiyorum size ankara çankayada var beşik kenarları camlı ve gayet güzel görünüyor üstelik fiyatıda 50 tl içine güzel şeylerle süsleyebilirsiniz hatda belki uygunada verebilirler ararsanız BEBİŞİNİZE LAYIK CAMLI BEŞİK - Bebek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 104212515 kolay gelsin

canım beşiğimiz geldii yeni kurduk burdan teşekkür edeyim dedim.... gerçekten çok güzel bi alışveriş oldu beşiğimizde çok güzel herşey için çook sağol =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…