• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Suphi Toprak...izmir

ben de ahmet by e muayene olmak istiyorum. internetten araştırdım iyi olduğu kanısındayım. fakat henüz muayenehanesine gitmedim. bilgisi olan varsa lütfen yazarsa sevinirim...

ya bır doktora hymenoplasty amelıyatı olup baska bır doktora kontrol ıcın gıtsek guvenebılırmıyız yanı odgruları soyler mı yada para almak ıcın tutmamıs dıyebılır mı??? bu doktorlarada guven olmuyo artık varya..............

ya bır doktora hymenoplasty amelıyatı olup baska bır doktora kontrol ıcın gıtsek guvenebılırmıyız yanı odgruları soyler mı yada para almak ıcın tutmamıs dıyebılır mı??? bu doktorlarada guven olmuyo artık varya..............

Böyle bir operasyon geçirdiysen bence ilk gittiğin Dr a gitmek en doğrusu,Ben bu operasyonu oldum ve Baska bir Dra 1 yıl sonra kontrole gittim Bana saat 4 ve 7 yönünde cok küçük çentik var ama kanaman olur dedi..ama yine de evlenmeden bir hafta önce bu operasyonu yapan ilk Dra kontrole gideceğim.yapalım derse de yaptırmamayı düşünüyorum...Bana değil Bir damla kana inanacaksa hiç evlenmesin benimle...insanlar cocuk doğurup diktiriyor.Benim başımdan son derece kötü bir olay geçti.ve Hatırlamak istemiyorum artık.Bir ay sonrada evleneiyorum...:17:

ılgıncım bencede bidaha böle bişey yaptrma kendimizi ne hale soktuk. bize güvenen böle güvensn kabul etsn o kan gelcek die çile çekemyz. benm hayatmda kmse yok ilerde olursada takmıorum artık ya nolursa olsun

ılgıncım bencede bidaha böle bişey yaptrma kendimizi ne hale soktuk. bize güvenen böle güvensn kabul etsn o kan gelcek die çile çekemyz. benm hayatmda kmse yok ilerde olursada takmıorum artık ya nolursa olsun

keşke dediğin gibi olsa her sey....nişanlılığımızın ilk zamanlarında şu bele bağlanan kırmızı kurdelayı istemiyorum..gelinlikle hoş durmuyor dedim..Bana Bakire değil misin yoksa ya kadar getirdi.. :14: Düğünümün temmuzun son haftası yine kontrole gideceğim..Ben onla bununla gününü gün eden biri değilim ama nerde anlayacak zihniyet ama kendisi yaşamış her seyi biz ne yapıyoruz alkışlıyoruz erkek adam yapar diyoruz...

Bilmiyorum sorun çıkarsa ailemin yüzüne nasıl bakarım bunu kullanırsa ... :5: yaşamaktan vazgecerim o zaman kendime yeterince kızıyorum bu konuda zaten..Düğün arifesi belk, yne o kötü günlerimi yaşayacağım ama mutluluğum için katlanmalıyım

ılgıncım anlıorum seni allah utandırmasın inş. böle bişeyi ima eden bi erkekle nie evleniorsun :(

hayrlı haberlerini beklkiorum uzun zamandır gözükmüorsun .

Ahmet Suphi by e yedi aydır gidiyorum ve çok memnumun. kendisi özellikle sorunlu gebeliklerle uğraşan bir kadın doğumcudur. 7 cm miyomla gebe kaldım ve doktorum bunun tehlikelerini baha hiç hissettirmeden gebeliğimde 6,5 ayı doldurmuş bulunmaktayım ve sorunlu bir gebelik yaşamam gerektiğini söyleyen bütün doktorları sayın Suphi by utandırdı. çok şükür çok iyiyim ve doğumumu da kendisine yaptıracağım.kesinlikle tavsiye ediyorum. sorularınız olursa her zaman yardımcı olabilirim...

16 haftalık gebeliğim sırasında tatil amaçlı bulunduğum izmirde kanama geçirmem sebebi ile acil doktor arayışına geçip gaziantepte bulunan hekimimizin tavsiyesiyle izmir menemende ara bir çıkmaz sokakta kadın doğum uzmanı olan A.SUPHİ TOPRAK isimli doktora 60 km yol yaparak ulaştık,,,doktorluğun vicdanı kısmını kaybedip parasal kısmını kendine şiar edinmiş olduğunu anladığımız A.SUPHİ TOPRAK bize çok yoğun olduğunu ancak aralarda bakabileceğini zaten bir daha yanına gelmeyeceğimizi! ama muayene ücreti dışında 300 tl daha verirsek HAYATIMIZI KURTARACAĞINI ! belirtti ,,sekreterinin bizi davet edip hata ettiğni,sekreterini yanına çağırıp SENİ KOVARIM diyerek bırakın doktorluğu insanlıktan uzak bir tavırla ve bozuk bir ruh haliyle insanlara para karşılığında her işi yapabilecek bir doktor! imajını sergilemiştir,,,bu durumlara başta sekreteri,ben,babam ve eşim birebir muhattap olduk,,,denize düştüğümüzden herşeye tamam diyip kendine sarılacağımızı düşünen hiçbir etik değeri bulunmayan doktor müsvettesi bizi o durumda paranız yoksa senet yapalım diyerek ikinci kez zedelemiştir.Bu doktorun doktorluk mesleğini hangi amaçla eda ettiğini kendine hatırlatacağınızı umut ederek bu tip insanlara fırsat vermemenizi temmenni ederim...

Öncelikle A. Suphi TOPRAK Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Miyomum dan dolayı İzmir'de bir çok özel hastaneye gittim ve yanlış teşhisler konularak beni yüksek maliyetli ameliyatlara almak istediler ve çocuk sahibi olamayacağım söylenmişti. Araştırmalarım sonucunda Suphi Bey ile tanıştım ve miyom yerinin yanlış tespit edildiğini ameliyat olmadan çocuk sahibi olabileceğimi söyledi ve tavsiyelerine uyarak hamile kaldım. 26.11.2011 tarihinde yazmış olduğum en son mesajımda belirttiğim gibi hamileliğim Suphi Bey' in uzmanlık alanının yanı sıra psikolojik anlamda da verdiği destek sonucunda olabilecek tehlikeleri hissettirmediği için gayet sağlıklı ve sorunsuz şekilde geçti. doğumumu da başarılı bir şekilde kendisi yaptırdı ve şükürler olsun ki sayesinde 16 aylık dünya tatlısı bir oğlum var. doğum sonrasında da büyüklüğü 7 cm den fazla olan miyomumdan dolayı gerek telefonla gerekse muayenehanesine giderek kontrollerime devam etmekteyim. kendisine telefonla da olsa gösterdiği ilgisinden, yardımlarından ve hastalara olan yaklaşımından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Sorunlu gebelik yaşayan tüm hemcinslerime Dr. A. Suphi TOPRAK Bey'i tavsiye ediyorum.

Back