- 11 Ocak 2011
- 148
- 5
piyeasadaki en iyi sıkacak diye bilyorum bende bunu aldım kulanıyorum tavsiye derim phlips 1861bende yapıcam katı meyve presi hangisi pancarı falan iyice sıkar
kullananlar yardım etsin lütfen
canım benim farklı bir marka vardı hiç güzel sıkmıyordu ve yoruldumu kendini dinlenmeye alıyodu 1 saat 2 saat ...neyse günlerdir araştırıyorum yorumları özellikleri okudum bugün gidip philips 1861 modelini aldım...satıcı bir üst modelinin çıktığını ama bunun daha fazla suyunu çıkarttığını söyledi...daha fazla memnunlarmış filan ..bende bu akşam aldım daha yarın sabah deniyeceğim inş. 230 tl ye aldın nakit..
Ya kızlar inanamıyorum size.... Nasıl lavman yaptırıyorsunuz ya??? bu işi ne kadar basite alıyoruz böle. Marankiyi bilemem ama, muzaffer kuşhan(mıydı neydi?) millet deli gibi gitti. ama en sonunda biri ölünce kapadılar. Lavman doğum öncesinde bi de gebelikte kabızlıkta yapılır. bence bağırsak kanserlerinin sebeplerini internette iyi sitelerden bakın derim ben. Bu adamlara bişey olmaz; olan bu işe birde para veren insanlara olur. Vücudunuzu doğal dünyaya rahat bırakın canlar...