Anti-Aging Ahmet Maranki ve kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ya kızlar inanamıyorum size.... Nasıl lavman yaptırıyorsunuz ya??? bu işi ne kadar basite alıyoruz böle. Marankiyi bilemem ama, muzaffer kuşhan(mıydı neydi?) millet deli gibi gitti. ama en sonunda biri ölünce kapadılar. Lavman doğum öncesinde bi de gebelikte kabızlıkta yapılır. bence bağırsak kanserlerinin sebeplerini internette iyi sitelerden bakın derim ben. Bu adamlara bişey olmaz; olan bu işe birde para veren insanlara olur. Vücudunuzu doğal dünyaya rahat bırakın canlar...:KK5:

bende yapıcam katı meyve presi hangisi pancarı falan iyice sıkar
kullananlar yardım etsin lütfen
piyeasadaki en iyi sıkacak diye bilyorum bende bunu aldım kulanıyorum tavsiye derim phlips 1861
canım benim farklı bir marka vardı hiç güzel sıkmıyordu ve yoruldumu kendini dinlenmeye alıyodu 1 saat 2 saat ...neyse günlerdir araştırıyorum yorumları özellikleri okudum bugün gidip philips 1861 modelini aldım...satıcı bir üst modelinin çıktığını ama bunun daha fazla suyunu çıkarttığını söyledi...daha fazla memnunlarmış filan ..bende bu akşam aldım daha yarın sabah deniyeceğim inş. 230 tl ye aldın nakit..

Ya kızlar inanamıyorum size.... Nasıl lavman yaptırıyorsunuz ya??? bu işi ne kadar basite alıyoruz böle. Marankiyi bilemem ama, muzaffer kuşhan(mıydı neydi?) millet deli gibi gitti. ama en sonunda biri ölünce kapadılar. Lavman doğum öncesinde bi de gebelikte kabızlıkta yapılır. bence bağırsak kanserlerinin sebeplerini internette iyi sitelerden bakın derim ben. Bu adamlara bişey olmaz; olan bu işe birde para veren insanlara olur. Vücudunuzu doğal dünyaya rahat bırakın canlar...:KK5:

kızlar bencede bu lavman işi dengenizi bozmasın....

kızlar bende hazırlıklara başladım bu pazar başlayacagım alınacakların listesini yapıyorum yavaş yavaş bilgi topluyorum inşallah faydası olur :44: bide ben diyete girmek için iyi bir adım oldugunu düşünüyorum midem az yemeye alışacak hedefimdeki on kiloyu vermem lazım:KK66::KK66:

arkadaşlar
ben 3 sene önce marankinin kozmik beden temizliğini uyguladım . Büyük bir inatla ve sabırla.. lavman kısmı ise faciaydı.şu an düşündüğümde şaka gibi geliyor ve nasıl yaptığıma inanamıyorum... sonuç ise hüsran ,hiç bir şey çıkmadı ki 20 senedir sigara içiyorum, bir sürü şeye alerjim başlamıştı, eşek kadar da kanser şüpheli troid nodülüm varmış ..inanın hiç bir şeyi atlamadan harfiyen uyduğum halde benden hiç bir şey çıkmadı gözlerimin altı çöktü, halsizlik,isteksizlik, 1.5 kilo verdim detoks bittikten kısa bir süre sonra 4 kilo almıştım bir dahamı ? ben almayayım.

Veee 19 Nisan basliyoruuuumm! Benimle birlikte baslayacak olan hanimlar buyurun bu topicte toplanalim! motivasyon olur:)

yazıyı yenı farkettım arkadasım bende 19 nısanda baslıycam detoksa ınsallah sonuna kadar dayanabılırım destek olalım bırbırımıze

Evet, bugun üçüncü günümüz.
Gayet güzel gidiyor elhamdulillah.
Sabah kalktığımda lavman yapılıyor. Bundan sonra kahvaltı olarak mesela bugün ki çig sebze suyu karışımım (kırmızı pancar, havuc, ıspanak)
Mevye suyu karısımım ( çilek, armut, seftali, )

Kendimi gayet iyi hissediyorum elhamdulillah.
çildim canlılık kazandı bunu hissediyorum ve görebiliyorum.

Ve devam inşAllah...

Öğle yemeğinde sebze salata ağırlıklı yiyorum,

akşamda yine öyle.

canım şekerli çekince bal yiyorum.

aralarda bir avucu geçmiyecek şekilde kuru yemişleren yiyorum. Mesela kuru incirin arasına ceviz koyuyorum. Yeşil cayla birlikte güzel gidiyor.

Kendimizi bıktırmadan devam inŞAllah.

Mesela canım pilav tarzı birşey çekince salata olarak
bulgur ile kısır yapıyorum. zeytin yağı kullanıyorum ve kesinlikle salca atmıyoruz. Bunun yerine alternatif olarak bol domatez Kullanıyorum.

Patates yiyebiliyormuyuz bunu bilemiyorum. bilen varmı acaba?

X