Ahlaklı görünüp ne yaptığını bilmeyen kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buralara kadar düşmüş evli adamları ayartmaya çalışanlar tik toka gitsinler burda ne işlerinvar yaaa

abovvv seninki fenaymış.

Tam yok artık daha neler okuyacak bu gözler diyordum ki

Okudu Vay arkadaş insan oğlu çiğ süt emmiş diyorlar ya benim bebeleri emziremedim inşallah faydası olur

Bana yillar once yasadigim olayi animsatti burda…

Burda anlastigimiz
Biri vardi.. yani oyle anonim bebeklerimiz
Hakkinda vs konusmusuzdur bi kac konuda ayni fikirde olmusuzdur filan.. ama
Hayatta merak etmem kim
Nerede kiminke
Realde.. banane.. uzun bir sure ara verip foruma geri gelip
Msj atti bana.. facebook ver filan dedi. Dedim face yok bende yillardir kullanmiyorum filan. Kadin delirdi burdan guvenip konusuyosam neden face vermiyormusum cidden face yok buarada, yillardir kullanmiyorum.

Kadin hastalikli
Gibi etmedigi beddua kalmadi bana.. sebep sadece face filan vermemem.. dedim ona yaw iyikide vermemisim bise, sen gibi birine versem buyuk hata olurdu filan. Kadin hasta gibi saldirdi valla.. derken sikayet ettim banlandi ebediyyen..

Kisaca burda kimin ne oldugu belli degil, bence cok ozel seyler paylasmamali.. paylastiklarinda anonim olsun.. amac zaten bilgilenmek
Eglenmek ise..zaten kim oldugunu kimsenin bilmesine gerek yok

Kim
Diye merak
Etmiyor degilim boyle
Yazilarda

Bende anlamlandiramiyorum adi üstünde sanal bir mecra kişiler gerçek var olan ama isimler bile gercek değil . Yok face de yok instagram adreslerinden konuşmak yok numara verip konuşmak bana garip geliyor burasi yeterli bence fikir alışverişi hal hatır sormak için mesaj kutusu da var özel bir konuşma yapmak istiyorsan ordan yazarsin resmini kendini hayatını numarani bu denli tanımadığın sırf sohbeti muhabbeti goygoyu iyi diye paylaşmak saçma geliyor bana aileye bile bu devirde güvenemezken burdan yada her hangi bir sosyal alanda ki arkadaşlara güven duygusu beslemek doğru bir adım değil.

Buarada bi kac sene once sanki burdada wp lar gorusmeler olmustu hatta kazen topic acmisti.. birileri grup kurmus birilerini dislamis vs. Kusura bakmayinda nerde cokluk
Orda b.kluk demis atalar.. hem fazla
Muhabbet karin agritir.. ne gerek
Var boyle seylere? Gul eglen yaz ciz gec yani..

Üyeler hakkinda konu acmak yasak. Ama genel olarak: evliykende, ayrilirkende kimseye özelinizi bu kadar bir daha acmayin (terapist haric, orda serbest)

Genelde hamile ve anneler grubunda oluyor onlar

Evet ya, milletin gönderdiklerini ikinci elde satıyordu falan. Aynı olay mı acaba?

Yine kadının başka kadını ahlaksızla suçlandığı bir konu. Eski eşiz bayah ahlaksızmış.Kadın belki korktu başına bela almak istemedi güzel güzel konuşarak reddetmiş (ki Türkiye'de olabilecek bir şey.) yani REDDEDMİŞ sonuçta ahlaksız olsaymış bence başka şeyler yaparmış. Bence eski eşiniz başka kadınlarla daha uzun süre konuşmuştur ve konuşmakla da kalmamış daha ileriye gitmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…