Ben aktif kullanmiyordum. Zaten uyeligimi de sonlandirmak icin yazdim muneye o yuzden sorun yok2015 üyesinin kuralları bilmemesi çok vahim
Yok bacım biz kocalarımızı birbirimize anlatmıyoruz Özelimiz bizde kalıyor.Sizler de dikkat edin diye paylasmak istedim.İnsan bazen bazi durumlarda yanlis kisilere de guvenebiliyor. Ya da anlatmak istiyor. Ben kendi kendime derlesiyordum onunla ama hesabimda eski esin baglantisinoldugunj bilmiyordum. Ve bundan aylar sonra ben bosandiktan sonra bana o kadin dedi 1 hafta yazdi bana diye. Once tabi esimi seviyorum neden onu da dolduruyorsun muhabbetinden tabi. Ama cevap vermek istemese insan engeller. Mesaj atmaz cevap vermez. Ama o kendini savundu tabi bana gore utanmadan ve asiri cirkin bir sey yaptigi. Mune uyeligimi kapatmasi icin mesaj attim zaten dikkat etmeniz icin yine de konu acmak istedim
He gelim kadını ifşa edim öyle gideyim mi dediniz?Ben aktif kullanmiyordum. Zaten uyeligimi de sonlandirmak icin yazdim muneye o yuzden sorun yok
Yonetimle alakasi yok. Ben bu konuyu ifsa lamak icin yazmadim ayni hataya es kaza kimse dusmesin diye yazdim.Acaba hala buralarda mı o üye?
Geçmiş yıllarda yine benzer bir olay yaşanmıştı, karşılıklı konular açılmıştı, çirkinleşmişti olaylar…
İçinizi dökmek istemenizi anlıyorum ama buraya konu açmak bir fayda sağlamayacak.
Keşke yetkililere durumu özelden bildirseydiniz, üyeyle ilgili belki bir şeyler yapılırdı.
Hoş, elinizle tüm kişisel bilgilerinizi veren sizsiniz, yönetim ne yapabilir ki…
Sizinle kanki olalım mı?Yonetimle alakasi yok. Ben bu konuyu ifsa lamak icin yazmadim ayni hataya es kaza kimse dusmesin diye yazdim.
Yani büyük konuşmayayım da, kolay kolay özelimi sanaldan tanıştığım birine, hele ki bu kadar detaylıca, anlatmam gibime geliyorYonetimle alakasi yok. Ben bu konuyu ifsa lamak icin yazmadim ayni hataya es kaza kimse dusmesin diye yazdim.
Konulara bakarsan derdim var da herkes ozelini paylasiyor nerede kocasini ifsa etmeyen ?Yok bacım biz kocalarımızı birbirimize anlatmıyoruz Özelimiz bizde kalıyor.
Diyelim ki oyle calcifer. İfsa yapsaydim uye adini yazardim. Ki sen boyle yapmiyorsan iyi. Demek ki konu senlik degil. Ben boyle bir hatayi yapmamalari icin konum okuduysanizHe gelim kadını ifşa edim öyle gideyim mi dediniz?
Bana anlatabilirsiniz kocanızı. Özele bekliyorumKonulara bakarsan derdim var da herkes ozelini paylasiyor nerede kocasini ifsa etmeyen ?
İyi de kamuya açık alanda, şahıslar bilinmeden oluyor o.Konulara bakarsan derdim var da herkes ozelini paylasiyor nerede kocasini ifsa etmeyen ?
Songül kim ?Diyelim ki oyle calcifer. İfsa yapsaydim uye adini yazardim. Ki sen boyle yapmiyorsan iyi. Demek ki konu senlik degil. Ben boyle bir hatayi yapmamalari icin konum okuduysaniz
Yen mi düştü jeton jajajajajjKıvırcık makarna sizmişsiniz ya… of of
O kim ayol?Kıvırcık makarna sizmişsiniz ya… of of
Kocası yok ki şu an.Bana anlatabilirsiniz kocanızı. Özele bekliyorum
Eski yeni farketmezKocası yok ki şu an.
Yok kız kimse bilelim gocalarımızı saklayalım diyeTanıyor musun yoksa Black?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?