^ne bileyim canım psikolojikde olabilir hamilede olabilirsin anlattıklarına göre bir kaç gün içinde grip olma riskinde var
inşallah hamilesindir rabbim seni ve tüm kardeşlerimi bu acı bekleyişten kurtarsın ve tez vakitte kucaklarınıza sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
artık bu tür konu açan kardeşlerimi inşallah hamilesindir diye umutlandırmak istemiyorum sonra sonuç negatif çıkıyor ben şahsen onlardan çok kahroluyorum olurda bir parça benim yazdıklarım yüzünden umutlandıysa yok yere diye
o yüzden umutlanma Allah'a bırak o kerimdir neylerse güzel eylera.s.a.s.a.s.
^
cnmbnm ağzına sağlık ne güzel yazmışsın
elbetteki ümitlenmek istemiyorum ama insan paylaşma istiyor ve deneyimleri olanlardan yardım almak
rabbim biliyorya gerçekten çok istiyorum ama vakti ve saatini o biliyor
ondan başka sığınacak kapı yok
iyiki varsınız Şeniz
en yakın dostumun çocuğu olmuyor ne çektiğini iyi biliyorum senağlamazeynepcim Allahü teala razı olsun senden
hiçbişey olmasa bile duan yeter nasıl iyi geldi anlatamam ...
çokkkk ama çok zor bi imtihan rabbim kimseye aratmasın yaşamayan anlamaz
ama yinede insan sabredemiyor nefis var istiyor engel olamiyorsun şu nefsi bi yakalasam bigün biyerde ..........yapacağımı biliyom.
rabbim sağlıkla kucağına almak nasib etsin yavrunu öpüyorum ikinizide
evet ya aykaracım bende özledim seni görüşemedik hiçsabırsız konunu yeni gördüm canım.seni özlemiştim.görüşemioruz uzun zamandır.rabbim senin için en hayırlısını versin.
tatlım sağol desteğin için hamile olmasak bile desteğinz yetiyor iyiki varsınnnnnnnnıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz :lepi:cnmmmmmm bnm cnmm arkadaşımm eminimki allahım birgün bizede vericek o kutsal görevi bizde yaşicazz ama zamanı var onu beklioruzz a.s işte stres yaparak bizde ertelioruz biraz :çok üzgünüm: bnmde 2 günüm kaldı sabırsızlanıorumm inşiallahh allah isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?