Ahhh Ahhh Kendı Kucuk Derdi Buyuk Kıstlerım

cemrekara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
1.037
104
83
Kızlar selam...
3 haftadır bıtmek bılmeyen bır kanamam var kısacası ara kanama dıyelım doktorum Qlairista verdı bugun 11 cı ılacımı içtim ama hala kanama devam edıyor.
Solda 3,6 hemarjık kıst sagda 3,5 basıt kıstım var dktr basta amelyt dedı benı epeyce bır aglattı dedım yumurtlk rezevrm azalmaz mı amelyt olunca azalr ama napcan boyle mı kalcan dedı neyse ılacı verdı snra bıtınce reglını ol snra gel dedı. Bugun aradım dedım hala kanama gelıyr kesılmedı kıstlerın gecmedıgı ıcın kanama devam edıyr dedı ılacın yan etkısı olamaz mı dedım yok dedı ılaca devam et dedı. Ya oylemı oluyr arkdslar kıst ıcın dogum kontrl hapı kullananlar bu sekılde kanamanızı kesmedımı lutfen bır yardımcı olun Ben bırde bebek ıstıyorum 6 aydır denıyorz ama hala sonuc alamadık

aynı durum bendede mevcut canım.ben doğum kontrol hapı kullanınca adetlerim düzenli oluyor ama bıraktığımda sürekli kanamam var.
şuan için bir tane evladım var ama ilerde gebelik düşündüğümde acaba olacakmı diye merak ediyorum benim kistler gebelikten sonra çıktı.

ayni dert bendede var ben on aylik evliyim vajinusmus hastasiyim evligiligimin alti ayi direndim ve tedavi gordukten hemen sonra bir ay boyunca kanamam oldu gunde bes alti pet deistircek yogunlukta dusunun mart ayindan beri sasti adetim troid cikti yavas calisiomus yumurtaliklarimda kist gorunmuyor sadece folikler var onlarda adetten sonra kaybolur dendi ve yine temmuzun yirmisinde basladi halen kanamam devam ediyor dun doktora gittim PRIMOLUT N verdi kessin die ama yan etkilerini ve kullananlari okuyunca korktum kullanamiyorum ve halen cok kanamam var birde kansizlik sinirindayim alllahim ne bitmez cilem varmis bunalima girdim kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bagıslasın canım evladını aslında benım reglım hep duzenlıydı taa kı bebek dusununceye kadr anlamadım kı ne zamn korunmayı bıraktık bebek ıstıyoruz dedım reglım sastı kıst cıktı kanamam oldu. Dogum kontrl hapı senın kanamanı kesıyr sanrım kuzucum ama benmkını hala kesmedı doktrm kısın gecmemıs ondan hala kanaman devam edıyr dıyr 3 haftada akan kan poff cok halsızım

Bende 1 yıldr evlıyım canım. Bana kanamamı kesmesı ıcın hıc bırsey vermedı 3 haftadr hala devam oyle cok gelmıyr gunde 1 gunluk ped yetıyor ama cok koyu renkte kanamam. Az gelıyr ama 3 hafta benı benden aldı zaten kansızlk sorunu olan bırıyım. Bende senın gbı cıldırmak uzereyım sureklı aglıyrm cok korkuyrum bebegım olmayack dıye

troid icin gittim doktora sordugumda bu degerlerle hamile kalirmiyim die evet kalirsin dikkat et dedi cunku xok kilom var 110kiloyum troidten dolayi sistikce sistim zayiflamadan kalamazsin dienler var. zaten adet duzsnsizligi hat safhada bende korkuyorum elimden bisi gelmio

Evet kuzum kılon varmıs bıraz bebek ıcın olmasada kendı saglıgın ıcın vermelısın bu kıloları bence once bır dıyetsyene gıt ondan sonra troıd de gıder bebişte gelır. Hangımızın elınden ne gelıyr kı dua etmekten baska neredeyse her ay doktrdayım bıde tek yapabıldgım o. Zamanı gelmedı demek kı dıyıp kendımızı avutuyrz. Yolda hamıle bırını gorunce cok kıskanıyrum yanlıs anlamasınlar kotu bır kıskanclk degıl neden benımde bebegım benımle degıl dıye kıskanıyrm Yoksa Rabbım hamıslere saglıkla bebeklernı kucaklarna aldırmayı nasıp etsın. Pco falan yok demı canım

yok cnm pko felan baktilar bide ben vajinusmus oldym icin alttan cok direniyorum o yuzden zor bakiolar ama hatta d ediler sende pko bekliodum fln sanslisin bu kiloya ragmen yok dediler. troid ilaclarina basladiktan sonra dokuz kilo vsrdim yaklasik uc ayda esim zorlamio ama bebekte istio kimi dio kilolular dogurur kimi dio doguramaz .kimi dio zayiflarsin hamis kalinca kimi iyce alirsin anlican cnm her kafadan bi ses cikio piskolohljim.sifir kanamm desen zaten allahlik

Olmaması harıkayms kuzucum. Herkes bırsey der bılırım banada cok zayıfsın dıyorlar nasıl çocuk dogrcan sen dıyorlar. Herkes konuşur takma sen kafana.Azıcık sabırla olacak bu iş inşş. Bugun fabrıka mudurum aradı avukatımız hamıleyms aklıma ılk sen geldın dedı artık darısı basına dedı poff o bıle dıyor dusun artık babam eşime demıs artık torun ıstyrm bayramda butun aıle bebekte bebek dedı durdu bızde dusunmuyrz daha dedık gecıstırdık. Napayım olmuyor ıste napayım oldu da ben mı ıstemedım bız herkesten cok ıstıyrz ama yok yok yokkkk...Benımde kanamam suan masallh ohhhh hıc gıdesı yok 3 hafta ne demk ya hala aynı hızda gelmeye devam edıyor

of kuzum yaa allah yardimcin olsun benim esiminkiler daha evlenir evlenmez basladilar bebek demeye napcami sasirdimm insanlar tuturuyo bebek die dedin gibi olsa bizmi yok diycez of Allahim nolcj bu halimiz bilmioruum

Sabırla beklıcez canım napalım elden bırsey gelmıyr. Ben eşimin aılesı tarafıyla pek gorusmedgım ıcın neysekı bebek lafı duymuyrum ama saolsun anamla ablam yeterince kaynanalık yapıyor Bazen oyle umutsuz oluyrum kı dıyorum hemen gıdıp tup bebek yaptırayım beklemek cok zor bırbırmızı en ıyı bız anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…