Ahh bu testler

Mathilda66

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
157
33
13
Adana
Arkadaşlar attığım ovülasyon testini bugün saat 14:20 civarı yaptım takip yapmıyordum biraz şüphe duydum yaptım ama yaptığım ilk idrar damlatmada idrar ekranda ilerlerken ne C nede T hiç kırmızı olmadı bekledim yine olmadı ikiside dedim kesin test bozuk sonra C hafif kızardı çok değil bende Bi köşeye bıraktım buarada ( ovülasyon test kullanım tarihi 2023 ) neyse 2 saat sonra durum bu ben anlamıyorum yaaa ..bugün adet sonrası 21 gün beklenene 10 günüm var yumurtlama günlerimi hiç takip etmedim bilmiyorum son 5 aydır deneme yapıyorum sizler ne diyorsunuz bu duruma

Koyu çıkmış aslında benim testlerim de 10 dk sonra net oluyordu. Ben olsam değerlendirirdim Ovulasyon testlerine regl biter bitmez başlamak gerekiyor diye biliyorum. Ben 12 13 14. Günlerde pik görüyorum
Evet ben testlerimi aldık bekliyorum bir sonraki adette başlicaktım normalde bu elimde fazladan olan kaset test Bi denemek geldi içimden o yüzden rastgele yaptım ..ama kimiside hemen çıkması lazım test cevabını hemen veriyor çok bekleyince kuruma çizgisi oluyor falan deniyor ben anlamıyorum neyi dikkate alacağız

Bence düzenli bir regli döneminiz varsa test yapmadan gün aşırı ilişki ile deneyin. Test ile takip edince bir görev gibi oluyor ve vücut dengesini şaşırıyor stresten dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…