• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh bu kilolarr...Ahh bu şişmanlık psikolojisi... :(

Günde 1 saat yürüyüş yapsan tabi ki çok farkeder iyi verirsin kilo. Tabi azıcık da boğazı kısarsan kesin sonuçkaydirigubbakcemile5

ah canım yaa üzme kendini benimde eşim kilolu 102'den 100,5 e düştü1 hafta içinde diyet gurupları var onlara bak birlikte zayıflmaya çalışıyorlar.ben eşim için 90 kilo üzerindekiler birlikte zayıflıyor gurubundayım listeye seni de eklemelerini rica ederiz eklemeseler bile orada çok güzel bir motivasyon var herkes bilgilerini paylaşıyor.eminim sana da moral olurlar. hadi hemen gir bak link veriyorum.ve hemen oraya bakıyorum geldin mi diye:)

90 Kilonun Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor! - Sayfa 332 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Canım bende kızken 73 kiloydum bide kısa boyluyum baldırlar kocaman bende utanıyodum ama sonra kalori hesabı yapmaa başladım misal ;Karnım acıktı gidip hemen salatalık alıorum bi tane de değil 3,4 tane zaten bi tanesinin kalorisi 11 üç tane yesem 33 kalori yediğin şeylerin kalorisini hesaplamayı öğren ben rahat rahat çikolatamı bile yerdim ...

en güseli beslenme tarzını belirleyebilmekte yatıyor... yediklerimizin ne kadarı kiloya dönüşüyor... hangi besinlerin yakılması daha zor... günde en az yarım saat yürüyüş... akşam yemeklerini hafif tutuk mu ayda 4kilo çok rahat veriliyor:) kilo vermeyi hiç dert etmeyin haftada bir gün özgür gün ama abartmdan...herşeyden az ama sık sıık bittti... ilk ay 4 kilo, 2. ay 3 kilo 3. ay 2kilo... valla yeterli oluyor.

bir de arkadaşlar sakın havuç yemeyin kendinden ve suyundan uzak durun çok yararlı bir besin ama kilo aldırıcı özelliği varmış...

ooooof benimde derdim ama çokzor benimde bisikletim var eşim aldı ama binecek adam yok kısken de çokkiloluydun verdim 58kilo oldum 85ten ama aynıkiloyu evlenince 5sen içinde geri aldım ama benim tedaviyüzünden çok ilaç içtim ameliyat oldum serumlarda var şimdi boğazımı kesemiyorum

arkadaşım hala bekliyoz seni bak neler oluyor bizim topicte herkes mutlu kilo veriyolar.üstelik aç kalmadan ve yavaş yavaş yani geri alma korkusu olmadan.

merhaba canım bende senin gibi kilolarından muzdarip biriyim nette şöyle bi araştırma yaptımda meksika biberi hapı diye bişey varmış kk dada yorumlar var baktımda çokta fena değil acaba diyorum alsammı iyi kilo verdiriyomuş yemek yedirmiyomuş bi bak sende istersen

off bende de aynı sorun var ve annem çok istiyor zayıf olmamı ama bende yapamıyorum rejim..:çok üzgünüm:
diyetisyene gittim sıkıldım yarın bıraktım falan bir sürü hikayem var..
ama zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum... yazda geliyorsenağlama

gerçektende aslinda tek şişman beynimiz...aslında ac olan karnımız degil beynimiz...kimse karnı aciktiği için yemez çikolata cips kola bu hep duygusal açlığın getirisii...aslında 1 dilim börekle doyuyor insan gerçekten sadece yeyip biraz beklemek lazim ama gözümüz doymuyor ki...

ve aslında en büyük haksızlığı biz yapıyoruz kendimize bu kilolarla...

eminim herkes fistik gibi ama fazla kiloları yüzünden bunu ortaya çıkaramıyor...
insan kilo alınca kendini beğenmiyor, beğenmeyince kendine bakmıyor,iyice yemeğe yöneliyor iyice, iyice şişiyor mutsuzluk başlıyor arkadaşlarına bakıp iç geçiriyor ve kendi haline ağlayası geliyor...sonra asla zayıflayamayacağını düşünüyor ve beynini buna şartlandıırıyorr ve zayıflayamıyor...beyin gercekten cok etkili bu noktada...insan önce kendi inanmalı kendine...

bende çocukluğumdan beri hep tombul salam gibiydim.evlendiğimde 70 kiloydum ve çocuk oldu ben 87 kiloyum.:1shok:benimde anne,baba tarafım şişman.genetik aile yapısı yane.zayıflamaya karar verdim.az yedim,spor yaptım ve 30 kilo vererek 57 kilo oldum.
şimdi 62 kiloyum.hep istediğim 54 kilo olmak.şuanda uğraşıyorum inşallah olacağımda.diyeceğim insan isteyince herşey olur.yeterki yılmadan azmetmek.:lepi:

bir iki gün azimle dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum az yiyorum vs. sonra birşey oluyor yemeğe sarılıyorum hiç yemediğim kadar yiyorum nasıl olsa zayıflamıyorum der gibi..şişmanlık ne kötü şeymiş yaa hani kilo fazlam vardı zayıflamam gerek derdim aksine üstüne biraz daha alınca artık çok zor gelmeye başladı o kadar kiloyu vermek

bir iki gün azimle dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum az yiyorum vs. sonra birşey oluyor yemeğe sarılıyorum hiç yemediğim kadar yiyorum nasıl olsa zayıflamıyorum der gibi..şişmanlık ne kötü şeymiş yaa hani kilo fazlam vardı zayıflamam gerek derdim aksine üstüne biraz daha alınca artık çok zor gelmeye başladı o kadar kiloyu vermek

canım bak senin motivasyona ihtiyacın var.diyet guruplarından birine katıl ne demek istediğimi anlayacaksın.

kızlar ben bu kiloyu verdim eski kıyafetlerimin içine girdim bir de spor yaptığım için daha bir ince oldum amaa şimdi yine bu kiloya yaklaştım 70 kilo oldum bu yaz tatilde ve kurbandan sonra sürekli yedim :77: 2 günde bir makarna cnm çekti yapıp yapıp yedim :77: evdeki yürüyüş bandını kullanmaya üşeniyom hergün spora gitmek lazım bu kiloyu valla bir kere aldımmı dibinden ayrılmıyo heç nankör deel :15:

Back
X