• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahh bu doktorlarr (kist yumurtalıkta degil kanallarda degil peki nerde )

yumurtalıkların temiz kanalların acık diyor normal yoldan gebelik olur diyo bide üstüne 5.5 cm kist var dedi ama bu engel degil diyo kafamı cok karıştırıyo off

Noemalde 5 cm üzeri kistler ameliyatla alınır diye biliyorum.
Doktorum da öyle demişti.
Ama senin tüplerin açıksa sorun yaratmıyabilir.
Tüplerinin açık olduğunu anlamak için biraz acı verici bir işlem yapılıyormuş.
yaptı mı?

Noemalde 5 cm üzeri kistler ameliyatla alınır diye biliyorum.
Doktorum da öyle demişti.
Ama senin tüplerin açıksa sorun yaratmıyabilir.
Tüplerinin açık olduğunu anlamak için biraz acı verici bir işlem yapılıyormuş.
yaptı mı?

yapıldı canım rahim filmi yeptırdım acık cıktı ama ardına enfeksiyon kaptım ve asırı kanamam olunca tedavi gördüm agır antibiyotik suandada ginera verdi 1 ay korun dedi normalde enfeksiyon kapmasam kist önemsiz demişti

benmde 5 cm di kistim evlennmdn önce ginera kullandım..geçmedi ama..hamile olmama engel deildi hamileyim şuan.6 cm filan oldu kistimde..3 ay sonra kaybolur dedi doktr bakalım..kafana takma cnm bende sorun ediyrdum..kiste göre yani..:16:

benmde 5 cm di kistim evlennmdn önce ginera kullandım..geçmedi ama..hamile olmama engel deildi hamileyim şuan.6 cm filan oldu kistimde..3 ay sonra kaybolur dedi doktr bakalım..kafana takma cnm bende sorun ediyrdum..kiste göre yani..:16:

saol canım doktorda engel deil dedi allah saglıklı bir evlat versin sana bana ve isteyen herkese

Back