Bebek Beslenmesi ahh bu dişşş:((((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melis2320

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
32
0
36
Ankara
7 aylık kızım diş yüzünden çokk huzursuzz uyku namına hıc bısı yok napcagımı sasırdım gunduz uyutamıyorum 10 dk uyuyup uyanıyor gece uyusa bıle uykudan kalkıp gezıyor besıkte yatıramıyorum tekar napcagım bılemıyorumm sasırdım kaldım yetısemıyorumda benden baskasındada kalmıyor versemde 1-2 saat uyusam o da yok cok yorgunum

geçmiş olsun kıyamam ben ona. bebeğini doktora götürdün mü bebekler diş çıkartırken canları fazla yanmasın diye jel filan veriyolar onlar az da olsa ağrısını keserler

geçmiş olsun kıyamam ben ona. bebeğini doktora götürdün mü bebekler diş çıkartırken canları fazla yanmasın diye jel filan veriyolar onlar az da olsa ağrısını keserler

götürmem mi götürdüm jel kullanıyorum ama yok doktor da bısı demedı parol kulan dıyor baska bısı demedı napcam bnnn bılemıyorumm şaşırdım kaldım bu dısın cabuk çıkması ıcın ne yapılır yaaaa:)))

Çok zor geçen bir dönem.benim kızımında diş dönemi çok zor geçmişti
Ateşlenmemi dersiniz,huysuzlanma,sürekli ağlama,uyumama
doktorun verdiği jelin kızıma bir faydası olmamıştı malesef.ağrı kesici verin uyutmadan önce
İnşallah en kısa zamanda o minik dişleri çıkarda rahatlar kuzucuğunuz

eline buzdolabından çıkarttıgınız
soguk havucu ve yeşil soganın beyaz kısmı verin
damaklarını sürtsün rahatlar
parol kesmediyse bi gece başka bi agrı kesici deneyin

öncelıkle gecmıs olsun..karanfılı al ogut toz halıne gelsın..bır ıkı damla su damlat bıraz macun gıbı olsun sonra dıslerıne bolca sur..valla nasıl uyusturuyor anlatamam..yanı bızde ıse yaramıstı.kendıagzıma surdum benımkı bıle uyusmustu:) zaten dıs agrılarında felan kullanılan bır bıtkı.

gerek kalmadı ama aklımda olsunn yınede 2 gun once cıktı dişimizz Allah şükürr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…