Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
geçmiş olsun kıyamam ben ona. bebeğini doktora götürdün mü bebekler diş çıkartırken canları fazla yanmasın diye jel filan veriyolar onlar az da olsa ağrısını keserler
geçmiş olsun kıyamam ben ona. bebeğini doktora götürdün mü bebekler diş çıkartırken canları fazla yanmasın diye jel filan veriyolar onlar az da olsa ağrısını keserler
götürmem mi götürdüm jel kullanıyorum ama yok doktor da bısı demedı parol kulan dıyor baska bısı demedı napcam bnnn bılemıyorumm şaşırdım kaldım bu dısın cabuk çıkması ıcın ne yapılır yaaaa:)))
götürmem mi götürdüm jel kullanıyorum ama yok doktor da bısı demedı parol kulan dıyor baska bısı demedı napcam bnnn bılemıyorumm şaşırdım kaldım bu dısın cabuk çıkması ıcın ne yapılır yaaaa:)))[/QUOT
Bi kaç dişi aynı anda çıkartıyosa o da çok ağrı yapar
götürmem mi götürdüm jel kullanıyorum ama yok doktor da bısı demedı parol kulan dıyor baska bısı demedı napcam bnnn bılemıyorumm şaşırdım kaldım bu dısın cabuk çıkması ıcın ne yapılır yaaaa:)))[/QUOT
Bi kaç dişi aynı anda çıkartıyosa o da çok ağrı yapar
Çok zor geçen bir dönem.benim kızımında diş dönemi çok zor geçmişti
Ateşlenmemi dersiniz,huysuzlanma,sürekli ağlama,uyumama
doktorun verdiği jelin kızıma bir faydası olmamıştı malesef.ağrı kesici verin uyutmadan önce
İnşallah en kısa zamanda o minik dişleri çıkarda rahatlar kuzucuğunuz
eline buzdolabından çıkarttıgınız
soguk havucu ve yeşil soganın beyaz kısmı verin
damaklarını sürtsün rahatlar
parol kesmediyse bi gece başka bi agrı kesici deneyin