Bugunde ortalığı dagıttım çok sukur :))
Acaba çıkıp dağda mı yaşasam diyorum bazen
Kucuklugumden beri dağda yaşayasım vardı zaten hayallerimde, ama gerçekler dağda yasamama engel malesef -.- kucuk sakin bir köyde olurdu oysa
Ne işim var bunca kalabalığın icinde kaçsan kaçılmıyor boğuyor adeta insan seli ..
Kafamda surekli uzaklaşmak var özellikle bulunduğum cevreden cunku en ufak ters hareket,söz benim nevrimi dönduruyor tahammul sınırım sifirlandi ne vardı eşimi alsam gitsem buralardan
"bicogunuz belki benim gibi dusunuyorsunuz ":))
Canım sıkıldı artık insanlarla uğraşmaktan bugun son noktayi koydum ama anlatsam gelecek taşlardan kafam yarılır onlarla bile uğrasasim yok bu aksam ama ohh canima degsın
diyebiliyorum iyi dagıttım
Ne anlıyorlar bu kadar cekişmekten anlamıyorum
Kv bugun aklinca beni kizdirmaya calisti evine gittigimizde bi susmak bilmedi car car car
borek yapip tek kabın icinde oğluşunun onune koyup bana vermemeler filan
benim zavallimda dokunamadı bile borege yesede kizmazdim zaten daha sonra
kvdede sınirlarimi zorladikca zorladi
ama sonunda sessizlik sonrası fırtınamı koparttım
tam oldu
Gidip eltiye yetistirmistir kesin oda kocasina yetistirir kocasida bana trip yapar herzaman ki gibi umrumdışı halbuki ...
bakıyorumda bana dokunmasalar kimseye bisey yaptiğım yok bu kadar dürttüklerine göre hoşlarına gidiyor galiba
bende artık kimseyi kirmaktan korkmuyorum zaten yemişim sevgi saygiyi düseceksede dussun seviyem birak ben kotu olayim kasinani kaşımak haktir
Bundan sonra nasıl seyler gorecegim bilemiyorum ama sıkılmısta olsam hazırım
Ahh annemm ahh annem hep arkamda oldugunu soyler durur
Evlendin diye kendini kimsesiz sanma birsey degismedi biz neyiz burda der..
Kızın hepsine yetiyor anne sen merak etme :)))
Iç döküş ^^