bir de sabah iki tane sezeryana girecekkız geldi
ben ve diğerlerinin doğumu yakın çığrınıp duruoz
onlar birbirlerine dönmüş
aaaaayyy iyikim biz normal doğum yapmıoz şu hale bakkk.... demesin mi
herkes doğurdu ben kaldımm
bu sezeryanlı kız belden uyuşturmalı olmuş ya ayık zaten ,bebeği de küveze götürmüşler
yememiş içmemiş
çıkınca
içerde bi öğretmen kız var ,, o perişann herkes onun başında
belki sezeryan yapabilirler demiş
bunu duyan annem deliye dönmüş merakından dışarda
allah bebeklerinize ve sze uzun ömürler versinn hamile biri olarak sze birşey sorabilirmiyim
Allah bağışlasın yavrunuzu
Böyle bir şey ablamın doğumunda başımıza geldi. Ablamda normal doğum yaptı ve doğumu bayağı zor oldu. Sabah aldılar içeri, akşama doğru, kimse de bize bilgi vermiyor, içeri girip çıkan dangalağın biri içeride ki sizin kız heralde çok acı çekiyor demez mi, dışarıdakiler iyice meraklanmıştı. Her yerde var böyle düşüncesizler heralde.
Allah analı babalı büyütsün.
tabi sorabilirsin..hadi sor sor:)
canım rabbim analı babalı büyütsün... doğum bu kolay değil tabi...
ben de ilk doğumumda ne kadar zor ne kadar kötü şeyler yaşadım diyodum ama ikinci doğumum ondan beter oldu.. sezeryandı doğumlarım ama ikincisinde ölümden döndük kızımla... kızım 7 aylık doğdu...günlerce kucağıma alamadım... şimdi 21 aylık ama malesef engelli bi bebek...
o yüzden rabbim bebeğine sağlık versin uzun ömür versin... kötü de olsa insanın aklında bi anı kalıyo doğum hkayesi.. benim kızımın adı da zeynep...
doğumuma az kaldı ama ben 2 gündr çok adet olcakmşm gbi ağrı çekiyorum özellkle sabah fenaydı geçio ama oluyo yne szde doğumdan önce böyle ağrılar yaşadnzmı doğum yakınmı acaba diyorum bide böyle sümüksü akıntım oldu nişan gbi ama kansız ondan snra böyle ağrılarım başladı tecrübelerinzden faydalanmak istedmm
canım o sümüksü akıntı bende de oluyodu.bi de son zamanlar bel ağrısı oluyo aşağıdan bişey düşecekmiş gibi oluodu.kaç haftalık hamilesin.doğum sancısı düzenli oluo bi girio bi çıkıo öyle devamlı olmu.
35 haftalık hamileym 38 de sezeryan olcam allah kısmet edersede ben braz sorunlu geçirdim hamileliği hani heran herşey olablr diye planlamıyorum kendmi düzenli olduğunu biliyorumda acaba önceden böyle böyle hssedip sonramı düzenli grcek diyorum ne bilim
o ağrılar belki de bebeğin iyice büyüdüğü içindir..ben de 29 haftadan sonra riskli gebelik oluştu erken doğum tehlikesi vardı karnım çook büyüktü suyum fazlaydı..
Ama geçti gitti.
Inşallah kolay olur her şey bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
normal doğum gibisi yok
canım senin yavrularına allah hayırlı ömürler versinı ömürler versin..bebeğine çok üzüldüm sezeryan için risksiz derlerdi bi de ..allah yavrunu sana bağışlasın,sana da sağlık sabır ve güç versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?