İlginç gerçektentestlerinin resmini atabilirmisin
Bunu 2 3 gün önce yaptm son atıklarımdan yeşilli olanıda öyle diğerleni bir gün araylaEvet var çizgi çokta silik sayılmaz ama gittikçe koyulaşması gerekiyor üst üstemi yaptın acaba
En koyu olanı dün akşam yapıldı sonra bu sabah ki silikti garip adette olmadm dah testlerdemi bi tutarsızlık var bende mi bi sorun var anlamadm valla
Yarın bir kan ver artışını takip et canımBunu 2 3 gün önce yaptm son atıklarımdan yeşilli olanıda öyle diğerleni bir gün arayla
İki farklı test 2 şer 3 er tane almştmTestlerin hepsi aynı markami
Vericem zaten ama bi tedirgin oldu iki kimyasal gebelik yaşadm korkuyom ama hiç böle olmadı diğer ikisindeYarın bir kan ver artışını takip et canım
Vericem zaten ama bi tedirgin oldu iki kimyasal gebelik yaşadm korkuyom ama hiç böle olmadı diğer ikisinde
Kimyasal da olabilir canım en iyisi yasak kalınca bi doktora görünVericem zaten ama bi tedirgin oldu iki kimyasal gebelik yaşadm korkuyom ama hiç böle olmadı diğer ikisinde
Yok ama gece kan testi vercem de diğer kimyadallarda böle olmadı hiçKimyasal da olabilir ama birinde baya net çıkmış testlerden kaynaklı olabilir elinde test varmı hâlâ.
Diğer kimyasallarda böle bişey yaşamadım ama birinde direk kanamam oldu birindede kan testi iki gün arayla yaptm değer düştü snra direk adet oldum bu seferki kahve rengi lekeler var daha önce hiç böle bişey yaşamadm vallaKimyasal da olabilir canım en iyisi yasak kalınca bi doktora görün
Kan testi vercem cnm yasak kalkınca gece tıp merkezine gidicemKimyasal da olabilir canım en iyisi yasak kalınca bi doktora görün
Aslında kanda herşey belli olur ama yanlış bilgi de vermeyelim şimdi sana en sağlıklısı doktora görünmenDiğer kimyasallarda böle bişey yaşamadım ama birinde direk kanamam oldu birindede kan testi iki gün arayla yaptm değer düştü snra direk adet oldum bu seferki kahve rengi lekeler var daha önce hiç böle bişey yaşamadm valla
Tamam canım herşey gönlünce olsun inşallahKan testi vercem cnm yasak kalkınca gece tıp merkezine gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?