Hamile değilsindir,yapmayacakmısınız derler,bunun için ararlar,hiç selamlaşmadıklarından haber gelir ki,seni soruyor,yok mu hala bişey diye?
Hamile olursun "ilk haftalarda ilk aylarda ay ben böyle kustum,böyle çektim,daha duuur,daha neler göreceksin",hamileliğin yaza gelir laf,kışa gelir laf,süreçte yediğin mesele,yemediğin mesele,şunu ye sütün olur bunu yeme gazın olur,
ılerleyen hamilelikte uyursun "uyu,uyu bunlar son uyumların,gezersin,gez gez bunlar son gezmlerin..."
Sezeryanla doğurucam dersin "aaa doğurma,kilon kalır,bebeğini sevmezsin,kolay iyileşemezsin,bizim birinin bişeyi sezeryanla dğurdu şöyle oldu,doğurmadı böyle oldu,eskiden sezeryan mı vardı,millet çatır çatır doğururdu.....".Sanki sezeryanla doğuran doğum yapmamış,asıl sıkıntıyı nırmal doğuranlar çeker sadece gibi bir anlayış,,
Doğumdan sornası için de burda bir arkadaşın yazdığı ve benim düşünmeye bile tahammül edemediğim türden safsatalar..
Duymayacaksın diyorsunuz arkadaşlar da etrafta bu kadar konuşan varken kulak tkamak o kadar zor ki,ya tersleyeceksin,ya sabredip sinri küpü olacaksın.
Güzel konu arkadaşım,kendi adıma teşekkür ederim.Sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum dilerim canım.