• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ah saçım vah saçım

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
kızlar size kuaförümü dert yanıcam.:43::43: acaba benmi beğenmiyorum kuaförümü yoksa kuaförümmü beceriksiz.:59: mesela dip röfleye gidiyorum dimi.dip röflemi yapıyo gri gibi yeşil gibi çiğ bişi oluyo :27:. sadece diplerine yapıyo uçları kalıyo.:53:uçları çok koyu kalıyo diplere göre.:37:neyse bu dip röflem yıkadıkça çiğliği yeşilliği gidiyo 3 hafta içinde. bu 3 hafta süre sonunda rengide koyulaşıyo.:37: mat oluyo.bulundugun yerde baska ıyı kuaforde yok.napıyım kuaförüme elveda dıyımmı artık.:63: ona gıtmek ıstemıyorum.napıyım bı akıl verın cancagızlarım:43:

$kak.webp

işte bakın uçları bu şekilde iğrenç
ilk yapıldıgında çiğ sarı olmuştu

Son düzenleme:
Ya bu kuaförlerin hepsinin kafasında var herhalde ne istediğimizi anlayamıyolar ya :9:
Bence sen benim saçımı hiç yapamıyosun yetti be bir daha gelmeyeceğim de , başka bir kuaför bul :61:

zaten cnm röfle bir kuaförün ustalık göstergesidir aynasıdır onu yapamıyorsa zaten gitme oraya her kuaför güzel yapamaz röfleyi çok soğuk küllü bir sarıyla ışıltı yapılmış gibi röfleye benzememiş bile cnm üzüldüm yazık hem parana hem saçına daha gitme oraya cnm :71:

Back
X