• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah norlevo vah norevo

dmldncr

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
32
1
16
İstanbul
Kızlar merhaba, ben gecen ay norlevo kullandım ertesı gun normal regl tarıhımdı ve kanamam gerceklestı, normalde 2,5 - 3 gun surerken 6 gun surdu. İlacın etkisi olabilr diye endişelenmedim. Ama bu ay yakklasık 8-9 gun gecıktı regl tarıhım, ve baş dönmesi, mide bulantısı, iştah kabarması :D, kasıklarımda ağrı ve halsizlik+uyku isteği içerisindeydim erken gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünüp eczaneden gebelik testi alıp yaptım ama test negatıfti... ama ben halen regl olmadım ve pekte olacak gibi gözükmüyorumm :/ karnımın üzerine yatamıyorum baskı oluyor ne oluyor bana :D

Kızlar merhaba, ben gecen ay norlevo kullandım ertesı gun normal regl tarıhımdı ve kanamam gerceklestı, normalde 2,5 - 3 gun surerken 6 gun surdu. İlacın etkisi olabilr diye endişelenmedim. Ama bu ay yakklasık 8-9 gun gecıktı regl tarıhım, ve baş dönmesi, mide bulantısı, iştah kabarması :D, kasıklarımda ağrı ve halsizlik+uyku isteği içerisindeydim erken gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünüp eczaneden gebelik testi alıp yaptım ama test negatıfti... ama ben halen regl olmadım ve pekte olacak gibi gözükmüyorumm :/ karnımın üzerine yatamıyorum baskı oluyor ne oluyor bana :D

kanda gebelik baktırdınımı? bu belirtiler tipik hamilelik belirtileri arkadaşım. idrarda çıkmayabilir..

kanda gebelik baktırdınımı? bu belirtiler tipik hamilelik belirtileri arkadaşım. idrarda çıkmayabilir..

Haklısın bnde 1-2 gun daha bekleyip kan testı yaptıırayım dıye dusunuyorum :) Eğer gebelik varsada norlevonun 1.1 lik hamıle bırakma olasılıgıda bana vurmus olur heralde :D Belki psikolojiktir pek istekli değildim çünkü korktum hamile kalırmıyım diye 8 aylık evlıyım erken olur dıye düşundum ama beırtıer cok fazla ....

Son düzenleme:

:)) hayırlı olsun dicem :) tam hamilelik belirtiler bunlar ama kanda test yaptır ben adet olacağım gün idrar testi yaptım negatif çıktı ama hamileymişm sonradan belli oldu.şu anda hamile değilim o bebeğim düştü bende istiyorum inşallah olur benimde

:)) hayırlı olsun dicem :) tam hamilelik belirtiler bunlar ama kanda test yaptır ben adet olacağım gün idrar testi yaptım negatif çıktı ama hamileymişm sonradan belli oldu.şu anda hamile değilim o bebeğim düştü bende istiyorum inşallah olur benimde

Allah gönlüne göre versin inşallah nur topu gıbı bır bebişin olur :) ya bılmıyorum hala mumkun degılmıs gbı gelıyor yarın gıdıp kan testı yapacagım, hatta bugun tekrar ecz.den test alıp denesem mı yaa :D

norlevonun yan etkısı cok var adet kanamasınıda degıstırıyor hamıle degılsındır bu belırtıler psıkoljıkte olabılır ayrıca nprşevodan bırgün sonra adet gördüysen demekkı yumurtlama dönemındede degılmıssın okdar kolay degıl hamıle kalmak yumurtlamaya denk getırcende tutcakta döllencekte hamıle kalcan ayrıca norlevoda almıssın bısey olmaz merak etme ama norlevoyu pek kullanma derım kötü bır ılac cocuk ıstemıyosanız sıkı bır sekılde korunun norlevo yerıne

Allah gönlüne göre versin inşallah nur topu gıbı bır bebişin olur :) ya bılmıyorum hala mumkun degılmıs gbı gelıyor yarın gıdıp kan testı yapacagım, hatta bugun tekrar ecz.den test alıp denesem mı yaa :D

çok sağol Allah razı olsun aminnnn...
idrar testini boşver en garanti kan testi.niye mümkün olmasın canım herkes hamile kalıyo

bende 3 ay önce bu hapı kullandım ve hamile kalmısım ama bende sadece karnıma batan agrılar vardı..içime kurt düşüp test yapmıstım adsetimin gelmesi gereken günde 2. çizgi az silik cıkmıs ve kan testinde pozitif çıkmıstı.. ama sunu da maalesef söylemem gerek ki ertesi gün haplarının dış gebelik olusturma riski cok yüksek ve ben bu yüzden dıs gebelik gecirdim tüpüm alındı.. ve insallah senin için en hayırlısı olur

bende 3 ay önce bu hapı kullandım ve hamile kalmısım ama bende sadece karnıma batan agrılar vardı..içime kurt düşüp test yapmıstım adsetimin gelmesi gereken günde 2. çizgi az silik cıkmıs ve kan testinde pozitif çıkmıstı.. ama sunu da maalesef söylemem gerek ki ertesi gün haplarının dış gebelik olusturma riski cok yüksek ve ben bu yüzden dıs gebelik gecirdim tüpüm alındı.. ve insallah senin için en hayırlısı olur

Yaa evet b,rde öyle bir durum var Allah korusun .... çok geçmiş olsun canım...Ben sadece henüz 8 aylık evlıyım 25 yasındayım eken olur dıye norlevo kullandım... Ama eğer gebelik gibi bir durum söz konusu olursada üzülmem sevinirim :) Ama diğer seçenekleri akıma bile getirmiyorummm... Kan testinide kafam rahat olsun diye yaptıracağım... sonucu anlamak için ya vardır yada yoktr bakalım hayırlısı olsun :D Eğer gebelik varsada cidden mucize olur, regl döneminde hamil kalma olasılıgı cok dusk evet bırde ustun norlevo ama hıc bllı olmuyor bu işler benim kuzenim 2 kutu norlevoyu bır anda içti hamile kaldı nasip kısmet :) Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsinn :)

Son düzenleme:

ertesi gün hapıyla gebelikten korumak için hergün içilen hap farklı mı aynı mı ben pek blmiyorum da bebek istiyorum bebekten sonra neyle korunsam diye araştırıyorum

norlevo korunamsız ilişkiden sonra sadece 2 tane içilen hap..zaten o hapı ayda birden fazla kulanılması tavsitye edilmiyo..her gün içilen haptan farklı yani..

ertesi gün hapıyla gebelikten korumak için hergün içilen hap farklı mı aynı mı ben pek blmiyorum da bebek istiyorum bebekten sonra neyle korunsam diye araştırıyorum

Bence doğumdan sonra en risksiz korunma yöntemi ya spiral, yada klasık erkegın prezervatıf ıle korunması gerısı hıkaye :) Norlevo cok tehlıkelı zararlı bır ılac hormonları alt ust edıyor yılda 2yada 3 kez kullanabılıyorsun dusun...

dogum kontrol hapı norlevodan farklı tabıkı dogumdan sonra emzırırken dogum kontrol hapı içilmıyor prrezervatıf en uygunu yada spıral ama spıralde ürkütücü gelıyor bana ıcınde kayma rıskı var ayrıca kayıpta hamıle kalınca bebege temas ederse bebek sakat olabılıyormus :50:

Back