- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Canlarr cankuşlar bir derdim var lanet olasıııı... bnm ayağımda bi ağrı var. Bu geçen senede olmuştu şimdi tekrar nüksetti. Şöyleki topuğumda ağrı bileğimde birde. Özellikle sabahları ve işte gün içerisinde özellikle oturduktan aonra kalktığımda. Üzerine basamıyorum çok ağrıor. Birde ara ara menapozlu gibi ayağımın altı yanıyor.Doktora gittim geçen senede gitmiştim.bişey yok diorlar. Doktor bey amcalar incitmişsindir öyledir böyledir diorlar ama yok .Bn topuk dikenimi acaba dedim ama o da deil. Ben ne yapacam bu nedir adını bi koysam çaresinede bakıcam. Başka nerelere gitsem ne olabilirrrr??
Şeker ve kolesterol da ayakta yanma yapar,şeker rahatsızlığı ayrıca eklemlerde ve ayaklarda ağrı yapabilir.Canlarr cankuşlar bir derdim var lanet olasıııı... bnm ayağımda bi ağrı var. Bu geçen senede olmuştu şimdi tekrar nüksetti. Şöyleki topuğumda ağrı bileğimde birde. Özellikle sabahları ve işte gün içerisinde özellikle oturduktan aonra kalktığımda. Üzerine basamıyorum çok ağrıor. Birde ara ara menapozlu gibi ayağımın altı yanıyor.Doktora gittim geçen senede gitmiştim.bişey yok diorlar. Doktor bey amcalar incitmişsindir öyledir böyledir diorlar ama yok .Bn topuk dikenimi acaba dedim ama o da deil. Ben ne yapacam bu nedir adını bi koysam çaresinede bakıcam. Başka nerelere gitsem ne olabilirrrr??
kuru soğanı az tuzla rondodan geçir gece yatarken ayağına sar sabah kalktığında hiç bir şeyin kalmaz bende aynı ağrıyı çektim soğan sardım sabaha geçtiCanlarr cankuşlar bir derdim var lanet olasıııı... bnm ayağımda bi ağrı var. Bu geçen senede olmuştu şimdi tekrar nüksetti. Şöyleki topuğumda ağrı bileğimde birde. Özellikle sabahları ve işte gün içerisinde özellikle oturduktan aonra kalktığımda. Üzerine basamıyorum çok ağrıor. Birde ara ara menapozlu gibi ayağımın altı yanıyor.Doktora gittim geçen senede gitmiştim.bişey yok diorlar. Doktor bey amcalar incitmişsindir öyledir böyledir diorlar ama yok .Bn topuk dikenimi acaba dedim ama o da deil. Ben ne yapacam bu nedir adını bi koysam çaresinede bakıcam. Başka nerelere gitsem ne olabilirrrr??
Canlarr cankuşlar bir derdim var lanet olasıııı... bnm ayağımda bi ağrı var. Bu geçen senede olmuştu şimdi tekrar nüksetti. Şöyleki topuğumda ağrı bileğimde birde. Özellikle sabahları ve işte gün içerisinde özellikle oturduktan aonra kalktığımda. Üzerine basamıyorum çok ağrıor. Birde ara ara menapozlu gibi ayağımın altı yanıyor.Doktora gittim geçen senede gitmiştim.bişey yok diorlar. Doktor bey amcalar incitmişsindir öyledir böyledir diorlar ama yok .Bn topuk dikenimi acaba dedim ama o da deil. Ben ne yapacam bu nedir adını bi koysam çaresinede bakıcam. Başka nerelere gitsem ne olabilirrrr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?