Ah illa bir gün çıkıyor di mi? Sevenleri ayırmak çok günah değil mi yaaa?

Acimasizlarduragi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
23
-2
35
2 yıl önce biriyle konuşuyodum. Herşey çok güzeldi sanki dünyada tek ikimiz vardık. yanyana gelince sadece birbirimize bakardık. tek sorun vardı o bekardı ben 2 çocuğuyla terkedilmiş kadın. eşim çok dövüodu beni elimden geleni yaptım ayrılmamak için 8 sene evli kaldım. kumar oynadı aldatmışda en son eve borçlu gelcek dedi gitti gelmedi bende annemlere sığındım. sonra hayatıma bahsettiğim kişi girdi ama ailesi dul kadınla nasıl konuşup ah alırsın dedi onlarda öyle bişey yokmuş annesi dizlerini döve döve ağlamış küfür gibi geldi bana. oda terketti ama bu 2 senelik ayrılık süreci ara ara konuştuk unutamıyorum. ukte kaldı içimizde. geçen günde çocuk gördüğü kardeşim asla dediği kendinden 10 yaş küçük biriyle nişanlandı hoş kız çocukluğundan beri onu sevio yanına yaklaşan kız olsa ayırmak için türlü türlü şeyler yapıo ve başarıoda. hep tartışırdık dibinden ayrılmıo die. neden o dediğimde zaten biri olcaktı isim kişi ne farkeder Allah'ın dan bul dedin bana al işte daha ne istiosun dedi. en son ölüme bile gelme demiştim sürekli onu dedi. Daha dün yazıştık senle yaşadıklarımı kimseyle yaşayamam illa yerin var bende dedi. Günah değil mi böyle sevenleri ayırmak. oysaki dinimizde sahip çıkmak, merhametli olmak, anlayışlı olmak yok mu? şimdi soruyorum bu kadar sevenin ahı kalır mı günah değil mi çok zorlu yollardan geçtim bende istemedim böyle olayım. tüm duygularım köreldi sadece aşk değil. Allah'a havale ettim ama insan istiyor dünya gözüyle görmeyi Rabbimin adaletinin tecellisini. hala canım yanıo. çok derinde tuhaf bi kırgınlık bünyemi, hayatımı ele geçirdi resmen😞

Hangi sevenleri kim ayırmış? Adam sizi sevmemiş ve de sevmiyor ki. Cepte tutuyor bir az daha ağlar sızlar aklınıza girip cinsellik için de kullanmaya çalışır. Ne gerek var? Burda ikinci kadın siz oluyorsunuz ah geçerse o kızın ahı sizi tutar. Yetişkin kadınsınız mantıkla düşünüp geleceğinize bakın

2 yıl önce biriyle konuşuyodum. Herşey çok güzeldi sanki dünyada tek ikimiz vardık. yanyana gelince sadece birbirimize bakardık. tek sorun vardı o bekardı ben 2 çocuğuyla terkedilmiş kadın. eşim çok dövüodu beni elimden geleni yaptım ayrılmamak için 8 sene evli kaldım. kumar oynadı aldatmışda en son eve borçlu gelcek dedi gitti gelmedi bende annemlere sığındım. sonra hayatıma bahsettiğim kişi girdi ama ailesi dul kadınla nasıl konuşup ah alırsın dedi onlarda öyle bişey yokmuş annesi dizlerini döve döve ağlamış küfür gibi geldi bana. oda terketti ama bu 2 senelik ayrılık süreci ara ara konuştuk unutamıyorum. ukte kaldı içimizde. geçen günde çocuk gördüğü kardeşim asla dediği kendinden 10 yaş küçük biriyle nişanlandı hoş kız çocukluğundan beri onu sevio yanına yaklaşan kız olsa ayırmak için türlü türlü şeyler yapıo ve başarıoda. hep tartışırdık dibinden ayrılmıo die. neden o dediğimde zaten biri olcaktı isim kişi ne farkeder Allah'ın dan bul dedin bana al işte daha ne istiosun dedi. en son ölüme bile gelme demiştim sürekli onu dedi. Daha dün yazıştık senle yaşadıklarımı kimseyle yaşayamam illa yerin var bende dedi. Günah değil mi böyle sevenleri ayırmak. oysaki dinimizde sahip çıkmak, merhametli olmak, anlayışlı olmak yok mu? şimdi soruyorum bu kadar sevenin ahı kalır mı günah değil mi çok zorlu yollardan geçtim bende istemedim böyle olayım. tüm duygularım köreldi sadece aşk değil. Allah'a havale ettim ama insan istiyor dünya gözüyle görmeyi Rabbimin adaletinin tecellisini. hala canım yanıo. çok derinde tuhaf bi kırgınlık bünyemi, hayatımı ele geçirdi resmen😞
Birincisi adam sizden ayrılmış kimse ayırmamış. Sizi sevseydi bırakmazdı.
İkincisi başkasıyla nişanlandığı halde sizinle iletişim halindeyse ilişkiyi bu şekilde devam ettirmeye zemin hazırlıyor. Yani sizinle de birlikte olmaya çalışıyor. Adam resmen nişanlısını sizinle aldatıyor.
Yapacağınız şey belli iletişimi tamamen kesmek

Hangi sevenleri kim ayırmış? Adam sizi sevmemiş ve de sevmiyor ki. Cepte tutuyor bir az daha ağlar sızlar aklınıza girip cinsellik için de kullanmaya çalışır. Ne gerek var? Burda ikinci kadın siz oluyorsunuz ah geçerse o kızın ahı sizi tutar. Yetişkin kadınsınız mantıkla düşünüp geleceğinize bakın
Kız zaten uzaklaşmanın için elinden geleni yaptı.ona aşık olduğu için senelerdir yapıodu.

Kız zaten uzaklaşmanın için elinden geleni yaptı.ona aşık olduğu için senelerdir yapıodu.
Hanımefendi ne kız ne annesi seven insana bir şey yapamazlar. Lütfen gerçekleri görün. Adam sizi sevmemiş sevmiyor, eğer kandırmışsa tüm suç onun kendisinde. Ve bu durumda en mağdur olan o kız çünki aldatılıyor.

Hanımefendi ne kız ne annesi seven insana bir şey yapamazlar. Lütfen gerçekleri görün. Adam sizi sevmemiş sevmiyor, eğer kandırmışsa tüm suç onun kendisinde. Ve bu durumda en mağdur olan o kız çünki aldatılıyor.
İşte mesajla burda pek anlaşılmıyor yaşanılanlar.çokda masum deil kız ama zaten devam etcek halim yok ah derken ailesi deil çocuk ah almış olmuyor mu? O kızda ayırdı ailesine söledi bizi tabi bırakmada bırakmazdı.aldatma yok olmaz ama anlamadım bende.sadece çok sevmişim ama yanlış insanı.

Bizde dulla evlenilmez deyip sizi yüzüstü birakan o adam.
Nefretinizi annesine değil bizzat oğluna yöneltmelisiniz.
Evlenmek isteyenin, önünde daglar olsa yıkar geçer.
Ha her zaman mutlu sonuç vermez, bunun garantisi yok.
Ama isteyen bir sekilde kabul ettiriyor ve evleniyor.
Nefret yok kırgınlık acı var içimde bnm pencereme bakın zaten yıkılmışım

Kesinlikle sinirle herkes tarafsız doğru olarak kuzıolar ama mesajda anlatılmıo çok şeyler yaşandı.kızda ayırmak uzaklaştırmak için herşeyi yaptı kızı karalama yapamam o yüzden onla olan kısımları yazmadım.
Hayat herkesin hikayesi rolü başka.ama inanın tüm semt bana üzlüo herkes şok oldu.

Ben ayrildiktan 2 yil sonra ilk okul arkadasimla ask yasadik, annesi cocuklu kadin olmaz demis. Bitirdik
Ayni dediginiz gibi arada haberlesiyoduk. Annesiyle telefonda bile konustum kadin gayet sevecen tontis bi teyze.
Biz ayrilirken ogluna demiski, sen kendine bakamiyon baskasinin cocuguna bakip sorumluluk alamazsin.
Sonra dedimki iyiki teyze engel olmus, adam iyi hos guzelde sorumluluk sahibi birisi degildi. Omrumu torpulerdi. Ben suan evlendigim kisiyle ilk gorusmeye gittigim gun baktim beni aradi. Guzel bi engel cektim ciao bella. :işsiz:

İşte mesajla burda pek anlaşılmıyor yaşanılanlar.çokda masum deil kız ama zaten devam etcek halim yok ah derken ailesi deil çocuk ah almış olmuyor mu? O kızda ayırdı ailesine söledi bizi tabi bırakmada bırakmazdı.aldatma yok olmaz ama anlamadım bende.sadece çok sevmişim ama yanlış insanı.
O kızın size çok yararı dokundu iç yüzünü gösterdi, sonuçta çocuğun kafasına silah dayayıp sizden ayırmamışlar. Ah la da kimseye bir şey oduğunu görmedim. Kız zaten suçsuz. Suçlu sizi kandıran ve onunla iletişime devam ederseniz siz oluyorsunuz. Ahı filan boş verin kendi hayatınıza bakın. Sonuçta biz de her söylenene inanmamalıyız. Kapatın geride bırakın. Onlara kötülük arzulayana kadar kendinize çocuklarınıza mutluluk arzulayın.

Adam istese kimseyi dinlemezdi, kimseler de onun aklını karıştıramazdı. Adama suç konduramayıp sağdan soldan acı çıkartıyorsunuz. Yoksa siz de içten içe biliyorsunuz.

Ben ayrildiktan 2 yil sonra ilk okul arkadasimla ask yasadik, annesi cocuklu kadin olmaz demis. Bitirdik
Ayni dediginiz gibi arada haberlesiyoduk. Annesiyle telefonda bile konustum kadin gayet sevecen tontis bi teyze.
Biz ayrilirken ogluna demiski, sen kendine bakamiyon baskasinin cocuguna bakip sorumluluk alamazsin.
Sonra dedimki iyiki teyze engel olmus, adam iyi hos guzelde sorumluluk sahibi birisi degildi. Omrumu torpulerdi. Ben suan evlendigim kisiyle ilk gorusmeye gittigim gun baktim beni aradi. Guzel bi engel cektim ciao bella. :işsiz:
Çok iyi olmuş bende engelledim başka yerden zaten bakınca belkide Allah koruyo ama nasıl desem o kadar acı çekip iki çocukla ortada kalmışken çok tutulmuştum.sabahtan akşama kadar sahilde otururduk omuz omuza.gerçekten güzel bi aşktı o da hala söler bu zamanda olmaz ama gerçekten unutamıyoruz ama olmucak die de ayrıyız baskı yaptılar akrabaları dahi konuşmadı onla psikolojik çöktü.kızda bunları bile bile kabul etti bide mutlu başka kızlarla konuşmasına bile izin vermedi bana karşı duyguları var diyip diyip ayırdı benden önce yani dükkanlarına gelen kadın elemanlar bile 2 hafta 3 hafta durup gitti bundan bıktı k dayanamıyorum patronla konuşturmuo die.daha şu an yaşı 21. 15 yaşından beri böle

Üzgünüm yaşadıklarınız için ama suçlu annesi degil.
Ailede etkili küs durmayıp dövünmeyip kimmiş neymiş deseler bu kadar tepki olmazdı ön yargı herşeyi bitiro ama aylarca akrabaları ve ailesi yüzüne bakmadı tek başına odasında durdu.çok şey var burda anlatılmamış tabi mesajda anlaşılmıo.sizede bişey diyemiyorum tarafsızca yorum yapıyorsunuz haklısınız da bu arada.o kısımda doru.

Kız da çok ah aldı o kısımları yazmıyorum.konum o kız deil çünkü

O kızın size çok yararı dokundu iç yüzünü gösterdi, sonuçta çocuğun kafasına silah dayayıp sizden ayırmamışlar. Ah la da kimseye bir şey oduğunu görmedim. Kız zaten suçsuz. Suçlu sizi kandıran ve onunla iletişime devam ederseniz siz oluyorsunuz. Ahı filan boş verin kendi hayatınıza bakın. Sonuçta biz de her söylenene inanmamalıyız. Kapatın geride bırakın. Onlara kötülük arzulayana kadar kendinize çocuklarınıza mutluluk arzulayın.çok da suçsuz deil o da az deil yaşına göre marifetleri büyük ama doğru yararına dokundu iç yüzünü gördüm kesinlikle katılıyorum.bende olabilirdim.benleyken başkalarıyla da konuşabilirdi ama öle derinde bi aşk acısı bi burukluk kırgınlık ki çok tuhaf ama hani istese de istemem kapıma yatsa istemem duygularım karman çorman

X