• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ah eski saçlarımm ahh!!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

uçuk_kaçxixk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
146
0
96
İstanbul
slm kızlar bir iki sene öncesinde şampuan reklemlarında oynayabilecek kadar güzel gür ve harika saçlarım vardı:gitme:iki yıldır hergün düzleştirici kullandm ve saçlarım şu anda berbat uzamıyo ve uçları hep kırık.kızlar ya yardım edin bana bir iki ay içinde saçımı uzatmak ve az da olsa eski haline getirmek için bana bakım kürü şampuan falan önerir misinzopuyorumnanaktan

öncelikle 1 ay düzleştirici kullanma.
aktardan yılang yağı satın al ve saçlarına uygula.bu işlem saçlarını uzatır.
kaç derecece kullanıyordun düzleştiriciyi?üstelik hergün kullanmak çok yanlış.
hergün saç yıkamakta yanlış.bırakıcaksın saçını 3 gün.yağlanıcak biraz,beslenicek.
saçların toparlandığında yine düzleştirici kullanmak istiyorsan düşük derecede kullan ve saçının üstünde fazla bekletmeden bir kere çekip bırak.

Bence once kiriklarini aldir, ve hatta lazimsa kestir biraz saclarini. Sonra bir muddet duzlestirici kullanma.
Ilerde ille de duzlestirici kullanmak istiyorsan, duzlestirici oncesi kullanilan spreyler var, saci isiya karsi koruyor. Onlardan kullanabilirsin. Ama dedigim gibi uzun sure saclarina duzlestirici sakin surme, saclarin kendine gelsin.

bende senle aynı durumdayım ...eskiden yolda yürürken bile yanımdan geçenler saçlarımdan konuşurdu........şimdiyse oreal,fön boya prasa gibi kaldı saçlarım iğrenç duruyo kestire kestire idare ediyom..ama artık fön ,maşa v.s bişey sürmüyorum saçıma...........anladımki geçte olsa saçın şekli değil sağlıklı olması önemli saç gür sağlam diye güvendim mahvettim üffffffff zeytin yağı bakımı yapıyorum baya bi kendine geldi ....badem yağıda kuruluuna iyi geliyo saç okadar kuruki artık yağı resmen içiyo sürerken bile :(

of offff.aynı hatayıı bende yaptımm güselimmm.herkesinn çok beğendiği o güselim saçlarımı mahwedipp bıraktımmm.ben ilk zmanlar ütülüodumm bideee.saç düzleştiricilerine oranla daha fazla zarar werdiği kesinn.o gür parlakk saçlarımm gitti yerinne kuş gibi sönükk cansızz saçlar kaldıı.dökülmesinede neden olduu.zararın neresinden dönersen kardırr güselimmm.ben artıkk düzleştirici falan kullanmıorumm.saçlarınn kırıklarını falan aldırr.düzleştiriciye son wer cnm.sora bi aktara git.bitkisel bakım ürünlerinde bi çok seçenekk war şikayetlerini söylersenn satıcı gerekli olanı werir tatlımm

Back