- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 41
- Konu Sahibi papatyam_83
arkadaşlar evde yanlız bebeğiyle başbaşa olup da tv açmayan var mı?
2 ay öncesine kadar büyük ışıklı bişi gibi geliyodur ona baksın varsın zaten az bakıyo gün içinde baktığı süre yarım saat değil dıoduk sonra anlamaya başladı gibi anlamlı anlamlı daha uzun bakmaya başladı aman dedim kapadım tv yi gün içinde sadece benim de canım çok sıkıldığı ve ilgimi çeken bişiler varsa açıorum yarım 1 saat kadar zaten bebeğime ne maymunluk varsa yapıyorum ilgisin tv çekmesin die,,unutturmaya çalışıyorum
ama ne zaman kadaaaaaaaaaaar müzik açıorum kanal karanlık sır müzik çallıyo napayım
buna alışsın bare ama 9 aylıktan sonra ben işe dönünce bakıcı napcak acaba????
düşünmezki böyle ince açar bırakır karşısına ço korkuyorum yaaaaaa
şifre koyabilirim ama bu da kadına ayıp haksızlık olmaz mı
oyyy aklıma bi sürü şey takılıyo
daha çok oyuna dalsın oyun öğrensin istiyorum
hoş bi yandan bakarsak tv den çok zarar gören de var ama tv ye baka baa büyümüş ama erkenden de konuşmuşşşş yürümüşşş oyun oynamayı da bilen çoçuklar da var pratikte benim bildiğim şahit olduğum büyüdüklerine,,,,
fikriniz sizin yaptıklarınız neler bu konuda ??:uhm:
2 ay öncesine kadar büyük ışıklı bişi gibi geliyodur ona baksın varsın zaten az bakıyo gün içinde baktığı süre yarım saat değil dıoduk sonra anlamaya başladı gibi anlamlı anlamlı daha uzun bakmaya başladı aman dedim kapadım tv yi gün içinde sadece benim de canım çok sıkıldığı ve ilgimi çeken bişiler varsa açıorum yarım 1 saat kadar zaten bebeğime ne maymunluk varsa yapıyorum ilgisin tv çekmesin die,,unutturmaya çalışıyorum
ama ne zaman kadaaaaaaaaaaar müzik açıorum kanal karanlık sır müzik çallıyo napayım
buna alışsın bare ama 9 aylıktan sonra ben işe dönünce bakıcı napcak acaba????
düşünmezki böyle ince açar bırakır karşısına ço korkuyorum yaaaaaa
şifre koyabilirim ama bu da kadına ayıp haksızlık olmaz mı
oyyy aklıma bi sürü şey takılıyo
daha çok oyuna dalsın oyun öğrensin istiyorum
hoş bi yandan bakarsak tv den çok zarar gören de var ama tv ye baka baa büyümüş ama erkenden de konuşmuşşşş yürümüşşş oyun oynamayı da bilen çoçuklar da var pratikte benim bildiğim şahit olduğum büyüdüklerine,,,,
fikriniz sizin yaptıklarınız neler bu konuda ??:uhm: