• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu kayın Valideler yok muuu !!!!!!!

gulesevadali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
7
0
36
Malatya
kızlar benim 2 hafta sonra düğünüm var kayınvalidemle tartıştık kına yakmaya gündüz gelecekmiş biz akşam olsun istiyorum saat 1 de yemek 2 de kına 3 de de defolup gidecekmiş bizim geleneklerde kına akşam eğlencesinde olur şimdi gündüz kına yakılırsa aklama millet hep dağılır kiminle yakacam ben kınamı ayrıca damadıda bizde kalmasına müsade etmiyor.:18::18::18:

ayyy çok aptall yaa elim ayağım titredi sinirden, sen nesin ya bi de oğlunu da bırakmayacakmış. düğün günü de alsın götürsün hasbam oğlunu...

öz oğlu bile değil düşünün artık...Annem kibarca aradı rica etti kına saatini değiştirin diye anneme etmediği lafı bırakmadı akşam eve gidip dinlenecekmiş misafirleri gelecekmiş onları ağırlıcakmış iyide misafirler düğüne diye gelmiyorlar mı evde niye oturtacaksın milleti

kızlar bi akıl verin yaa

beni karıştırmayın aranızda halledin diyor...Nişanlımdan da pek memnun değilim aslında bilemiyorum evimiz eşyamız herşeyimiz hazır vazgeçmek için için çok geç

Canım bence karşına al nişanlını oturun ciddi ciddi konuşun. Düğünün bi kez olacak içinde kalıp da ileride eşini kendini yıpratacağına konuşun bence. Ama olumlu bi şekilde konuşun hatta kadınlığını kullan içimde kalacak die duygusal konuş anlar o zaman belki..

benim kınamda gece olmadı aynı günün öğleden sonrasında kınam düğün salonunda aynı akşamda düğünüm oldu
önceki akşam ailem akrabalrım kendi evimizde biraz eğlenmiştik erkek tarafı olmadan
hiçbir eksiklikte hissetmiyorum
sizde kayınvaliden gittikten sonra akşamında yine yapın kınanızı kendi akrabalarınızla

kızlar benim 2 hafta sonra düğünüm var kayınvalidemle tartıştık kına yakmaya gündüz gelecekmiş biz akşam olsun istiyorum saat 1 de yemek 2 de kına 3 de de defolup gidecekmiş bizim geleneklerde kına akşam eğlencesinde olur şimdi gündüz kına yakılırsa aklama millet hep dağılır kiminle yakacam ben kınamı ayrıca damadıda bizde kalmasına müsade etmiyor.:18::18::18:

yerinde olsam bi blöf yapardım evlenmiyorum derdim elleri ayakları tutuşsun öyle bi adet kmsede yok cnm kına akşam yakılır 7de başlar 9,10 gibi yakılır eğlenceye devam edilir bu böyledir her kültürde bunlar hangi dünyadan gelmişler sinirlendim aaaaaaaa bana denk gelmez ki böleleri ağızlarının payını verim dünyayı başlarına yıkim büyüklerin ayaklansın bi bence nişanlınlada konuş bi burunları sürtünsün o da sesi çıkmayan bi garibim sanırım evlenince çok ezilirsin söylim biraz ağzını açmalısın böylelerine çirkef olcan azcık !!!

benim kınamda gece olmadı aynı günün öğleden sonrasında kınam düğün salonunda aynı akşamda düğünüm oldu
önceki akşam ailem akrabalrım kendi evimizde biraz eğlenmiştik erkek tarafı olmadan
hiçbir eksiklikte hissetmiyorum
sizde kayınvaliden gittikten sonra akşamında yine yapın kınanızı kendi akrabalarınızla

senin durumun istisnai canım bunun ki çok farklı erkeği bile bırakmıolar ne hssederdin

allah allah daha neler duyacağız,bunun adı üstünde kına GECESİ değil mi?? güpegündüz ne kınasıymış acaba?? hem kına kızındır,onu ilgilendirmez,alsın misafirlerini de gelsin işte akşam kınaya.

benim kaynanamda düğünden önceki konuşmada biz çok kalabalığız kınaya 100 kişi geliriz dedi bizde ona göre yer tuttuk..sonra noldu biliyomusunuz? 20 kişiyle geldiler !!!! dalga geçtiler resmen..aklıma geldi şimdi..:47:taviz verme kına dediğin akşam olur.böyle büyük bişeyde onun istediğini yaparsan hep istemeye devam eder..o potansiyele sahip gözüküyo

damadı bırakmıyor ne demek onu anlamadım , nişanlın 15 yaşında mı , çıkar kendisi gelir , kadın zincirle bağlıyo mu adamı , allah allah ne saçma

Back