- 9 Eylül 2018
- 40
- 16
- 38
- 30
- Konu Sahibi Pink girl 40
-
Genelde boyle leke gorenler hamile cikiyorAdetime yaklaşık 6 gün var ama kahverengi değişik bi leke geldi bugün biraz fazla zorladım ondan mı yoksa aranızda gebelk belirtileri bu sekılde olanda varmıyardımcı olun lütfeen
Beklemekden baska carem yok sanırım idrr testi yapsam cıkmazGenelde boyle leke gorenler hamile cikiyor
Bekle canım benimde adete 3 gun kaldi bekliyorum bende ,insallah hayirli haberi alırızBeklemekden baska carem yok sanırım idrr testi yapsam cıkmaz
Amin inşaAllah sonucunu yaz mutlaka beklicemBekle canım benimde adete 3 gun kaldi bekliyorum bende ,insallah hayirli haberi alırız
Merhaba, noldu son durum? Gebelik var mıAdetime yaklaşık 6 gün var ama kahverengi değişik bi leke geldi bugün biraz fazla zorladım ondan mı yoksa aranızda gebelk belirtileri bu sekılde olanda varmıyardımcı olun lütfeen
Yok ya adet oldum hemn sonrasındaMerhaba, noldu son durum? Gebelik var mı
Canim sebebini bilmiyorum ama benim de öyle oluyor ama merak etme doktor günlerinin değişmesi iyi dedi banaMerhabalar benim adetim 2 aydır erkenden geliyor ilk ay 4 gün önce bu ay da 2 gün önce geldi sebebi nedir bilen varmi
Benim de geçen ay öyle oldu sonrasında adet oldum umutlanmıştım baya da ama artık insan adet olacağı zaman anlıyor ya illaki bir belirti olur bence gebe kalındığı ,zamanAdetime yaklaşık 6 gün var ama kahverengi değişik bi leke geldi bugün biraz fazla zorladım ondan mı yoksa aranızda gebelk belirtileri bu sekılde olanda varmıyardımcı olun lütfeen
daha önce böyle olmamıştı ondan geciktirdi ama erken olmazdimCanim sebebini bilmiyorum ama benim de öyle oluyor ama merak etme doktor günlerinin değişmesi iyi dedi bana
Ben de canım vala öyle olmam ama adetlerin düzenli ise sorun yoktur canım merak etmedaha önce böyle olmamıştı ondan geciktirdi ama erken olmazdim
Ben de canım vala öyle olmam ama adetlerin düzenli ise sorun yoktur canım merak etme
Birşey olmaz canım benim de öyle bu ay mesela 3 gün erken geldi hatta doktora da dedim o önemli değil dedi sonuçta her ay oluyorsun2 ay öncesine kadar düzenliydi işte dediğim gibi geçen ay 4 gün bu ayda 2 gün erken geldi
Birşey olmaz canım benim de öyle bu ay mesela 3 gün erken geldi hatta doktora da dedim o önemli değil dedi sonuçta her ay oluyorsun
Rica ederim canımAnladım sağol cevap için
Gecikmesinden çok daha iyi canım erken gelmesi endişe edecek bişi yok rahat ol2 ay öncesine kadar düzenliydi işte dediğim gibi geçen ay 4 gün bu ayda 2 gün erken geldi
Gecikmesinden çok daha iyi canım erken gelmesi endişe edecek bişi yok rahat ol
Şu akışına bırakma işini becersem rahat edıcem ama çok streslenıyorum benı oda çok etkılıoBenim de geçen ay öyle oldu sonrasında adet oldum umutlanmıştım baya da ama artık insan adet olacağı zaman anlıyor ya illaki bir belirti olur bence gebe kalındığı ,zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?