Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğim 13ünde 6 aylık olacak.kıpır kıpır yaramaz uykusuz bir bebek.5 ay 5 günlükken tam olarak emeklemeye başladı.şimdilerdede eşyalara tutunup ayakta duruyo,yan yan tutunarak bikaç adım atıyo...peki ne zaman yürür sizce?çok merak ediyorum.onun öyle tıpış tıpış yürüdüğü günleri.geceleri uykum yok yarım saatte bir aykatayım.koşturmaktan sinirlerim yıprandı.siz neler yapıyorsunuz uyku için?
maşallah bebişine benimki çok hareketli derdim ama daha da hiperaktifleri de varmış demekki.oğlum 7 ayını yeni bitirdi her gören çok hareketli olduğunu söyler.bizimd e 1 aya kadar uyku düzenimiz yoktu daha doğrusu uyumazdı ama gün geçtikçe değişiyorlar akıllanıyorlar.sen hiç dert etme kendine bunu düzelecektir illaki..sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil bence..tek isteğimiz bu olmalı..