• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah yumurtlama zamanı

Mihrimah Liya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
240
90
28
Kızlar yumurtlama dönemine girerken adet olacağım sanki. Öyle şiddetli ağrılar her ay çekiyorum. Var mı aranızda yumurtlama zamanında şiddetli ağrı çeken. Lütfen yardım. Nasıl geçer bu ağrılar :(

Kızlar yumurtlama dönemine girerken adet olacağım sanki. Öyle şiddetli ağrılar her ay çekiyorum. Var mı aranızda yumurtlama zamanında şiddetli ağrı çeken. Lütfen yardım. Nasıl geçer bu ağrılar :KK43:
Ben..
Hatta bu ağrılar yüzünden o dönem ilişki olmuyormuş ben bunu 32 yaşımda fark ettim.
Bu adetimle hayıt otu hapına başladım, 3 ay kullanacağım. 3 adet aralıksız kullanınca bu tip şeyler geçecekmiş bakalım görcez

Kızlar yumurtlama dönemine girerken adet olacağım sanki. Öyle şiddetli ağrılar her ay çekiyorum. Var mı aranızda yumurtlama zamanında şiddetli ağrı çeken. Lütfen yardım. Nasıl geçer bu ağrılar :(
Şu an itibariyle ben!!! Ay resmen öleceğim, kasıklarım nasıl ağrıyor 🥺

Ben malesef ama çözümü yok şuan hamileyim o zman gelince yine ağrım oluyor bi garip

Ben..
Hatta bu ağrılar yüzünden o dönem ilişki olmuyormuş ben bunu 32 yaşımda fark ettim.
Bu adetimle hayıt otu hapına başladım, 3 ay kullanacağım. 3 adet aralıksız kullanınca bu tip şeyler geçecekmiş bakalım görcez
Ciddi misin canım? Sizde de her ay var mı bu ağrılar kaç gün sürüyor? Şu hapı araştırayım ben de

Yumurtlama zamanında bendede öyle olur çok şiddetli değil ama kendisini belli eder yani kasıklarımdaki batmalara falan alıştım artık :süslü:

Benim hiç olmaz maşallah diyim
Dün kasıklarıma bişeyler oldu kısa süreli ama ovulasyon testinde T çizgisi hayalet çıktı
Akıntımda var ama yumurtlamayı merakla bekliyorum☹️ Mihrimah acaba vücudunda herhangi bi vitamin eksikliği olabilirmi hani belki ne bileyim onunda etkisi vardır
Yani o kadar şiddetli ağrı olması normal gelmedi bana ama inşallah bi sıkıntı yoktur

Bendede ayni sey korunmayi biraktiktan sonra basladi endometriozistim var yani cikolata kistim doktorum kistim oldugu icin normal oldugunu soyledi bendeki agrinin nedenini kiste bagladik kisaca istersen bi doktora danis belki kistin vardir ki insallah yoktur

Kızlar yumurtlama dönemine girerken adet olacağım sanki. Öyle şiddetli ağrılar her ay çekiyorum. Var mı aranızda yumurtlama zamanında şiddetli ağrı çeken. Lütfen yardım. Nasıl geçer bu ağrılar :KK43:
Benim de çok ağrılı geçer. Bir yumruk orayı sıkar durur. Sandalyeye oturmak kalkmak kabusa dönüşür bir iki gün.

Bendede ayni sey korunmayi biraktiktan sonra basladi endometriozistim var yani cikolata kistim doktorum kistim oldugu icin normal oldugunu soyledi bendeki agrinin nedenini kiste bagladik kisaca istersen bi doktora danis belki kistin vardir ki insallah yoktur
Canım kistten dolayı yumurtlama zamanı ağrı olur mu

Back