Çocuk Hastalıkları Ah ah Cocuk psikiyatri onerilerinize ihtiyacım var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

jxuxpiter

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
302
9
318
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Benim 4 yaşını bitirmek üzere olan bir oğlum var. Fiziksel gelişimi en baştan beri bir yıl geriden geliyor. İkiz erkek çocuklarım diğeri normal gelişme gösteriyor. Biz bu durumu kabullenmistik ta ki geçen yıl gittiği anaokulunda uyum sağlamayıp etkinliklere hiç katılmayınca okul idaresi ve öğretmenlerı zeka geriligini ima ettiler ve uzman kişilere basvurmamizi önerdiler. Çok ama çok üzgünüm. Bursa da işinde iyi gelişim takibi yapacak çocuk psikiyatri arıyorum tip fakültesinde ve özel muayebehanelerde var karar veremedim bu konuda tavsiyesi olan var mi

Kendim öğretmenim ve ben çocuğuma bir şey ogrettigimde anlıyor takip ediyorum. Ama benim gözlemim okulu ikna etmiyor kabullenmedigimi düşünüyorlar bu nedenle uzman birisine ihtiyacım var

Geriden gelen ama gelişen bir zihin için zeka geriliği teşhisi konulabilir mi. Bu konuda içi yanan arkadaşlar desteğinizi ve tavsiyeleriniz bekliyorum nolur

vakit kaybetmeden bir profa gorunun baz çocuklar dığerleri gıbı olmayabılır bu zekasında bır problem olduğunu asla gostermez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…