Ah ah.. ben bunları düşünecek kız mıydım..

bu şekilde başlayan bir evlilik sizce sizi nereye götürür, siz nişanlınızı seviyormusunuz, o sizi seviyor mu.

Benim talebim yok bende sizle aynı fikirdeyim şu kadar bu kadar cümlesi dahi kurmam asla sonuçta evlendiğimde bende zor duruma giricem gerek yok yani

Pedofili resmen

evet 14 15 yaşındaki bir kızın 20 yaşındaki biriyle görüşmesi ve 20 yaşındaki birinin yine 14 15 yaşındaki bir kıza yazması çok garip bir durum ama bu kızda aklı başında gibi bilemiyorum ki insan hep şaşıp kalıyor bu forumda okuduklarına :) doğuda normal sanırım böyle şeyler.

Biz de o yaşlarda olduk sonuçta bilemiyorum bana çok anormal geliyor. 19-20 yaşlarında yaşıtlarımı bile fazla çocuk bulurdum. Aynı şekilde o yaşlardaki erkek arkadaşlarım hep yaşıtlarıyla ya da en fazla 17-18 yaşındakilerle görüşürdü. 17 olursa bile dalga geçerdik reşit değil kız arkadaşları diye . Elbette ki kültürün çevrenin etkisi büyük. Nişanlı da akademisyenmiş ama sanırım o da memleketinde falan okudu.

21 yaş evlilik için erken ,hele akraba evliliğine hiç değinmiyorum. Yaş olarak sizden baya büyüğüm beni bir abla olarak gör, lütfen bu evliliği gerçekleştirme. Nişanlın saygısız ne olur evlenme. Son olarak şunu diyorum sizin evlilik pek çekirdek aile evliliği olmaz. Aileler sürekli için de olacak.

Bazı konuları okurken bambaşka bi dünyada yaşadığımızı farkediyorum. Meslek sahibisiniz evlilik gibi bi sorumluluğun altına girecek kadar kendinize güveniyorsunuz ama şu durumda karalar bağlamanız öyle abes ki. Bu durumda yapılacak tek şey var onu da yapmayacaksınız. Umarım en az zararla gözünüz açılır.

Sevgilimle nişanlandık demek yerine annemin teyzesinin oğlu demek, kazık kadar adamla reşit olmadan ilişki yaşamanız konusundaki saçmalıklara girmiyorum

Annemin kuzenlerine dayı diyorum ben. Ne kadar uzak olabilir ki?
Herkesin uzak yakın anlayışı farklı ama genel olarak uzak sayılıyor bu akrabalar. İç içe büyüdüğümüzden midir bilmem, benim içinde yakın akraba. Akraba evliliği genel olarak problem. Hoş kendi kuzeniyle bile evlenen var. İnsan kendi kuzeniyle neden evlenir hiçbir zaman anlayamadım ajdjsjhd.

Yürüyor işte herkesin hayatı farklı ilerliyor, durumları iyi kötü değil annesinin beymenden vakkodan aşağı çantası yok öyle söyleyeyim piyasa belli

Aksine yürümüyor.
Yürüse böyle tartışmalar yaşanmazdı. Karşınızdaki olgun biri olsa "bunu ömür boyu başına kakacağım" demezdi.
Siz olgun biri olsanız bu cümleyi kuran biriyle, herkesin her şeye karıştığı bir ilişki yaşıyor olmazdınız.
Yürümüyor, yürümeyecek. Çoluk çocuk yaşta evlenince olacağı bu çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…