• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağzında çene genişletici,geri aldırıcı vb. aparey olanlar deneyimlerimizi paylaşalım

basak6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
73
0
46
Eskişehir
İnternette baktığımda bu konuyla ilgili hiçbir bilgi olmadığını gördüm yalnız tel takan arkadaşların bir kısmı bu apareylerden kullanıyor biliyorum.Takıldığı ilk 3-4 gün yemek yiyemedim hep sulu gıdalar meyve suyu,yoğurt gibi.çok zorlandım 5 kilo verdim tabi bunda aynı zamanda 20lik diş ameliyatı olmamında etkisi var.Yediğiniz yemekler önce damağa takılacak onları çıkarmaya çalışacaksınız sonra alışıp önemsemeyeceksiniz.'k' ve 'g' harflerininin tam sesini çıkaramayacaksınız :) Yaklaşık iki aydır aparey agzımda ve yakında tel takılacak.

sorusu olan ve deneyimli arkadaşlardan paylaşım bekliyorum.

bugün alt çeneme bir aparey daha takıldı.ve bu aparey alt dudağımın iç kısmına gelecek şekilde yerleştirildiği için şişkinlik dışarıdan belli oluyor.hiç rahat değilim üst damağımda da farklı bir aparey var sanırım doktoruma gidip çıkarttıracağım.çenemde yemek yemeye yer kalmadı moralim biraz bozuk.lütfen kullanan arkadaşlar yorum yapın siz nasıl atlattınız

Back