AĞVA da tavsiye edebileceğiniz otel?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
kızlar ağva da tatil yapanınız yapacak olanınız yada bildiğiniz önerebileceğiniz bi yer varmı

nisan ayında 2 geceliğine :KK69:

biz ramazan bayramında piccolo mondo otelde kalmıştık.beğenmiştim ben yemekleri lezzetli.ortamı da şahane..Tavsiye ederim.İyi tatiller şimdiden

Canım,

aquaverde ve riverside ... ikiside nehir kenarında sal ile karşıya geçiyorsun, internettten bak.......
tavsiye ederim..........balayı çifti olduğunuzu özellikle belirtin hem indirim yapıyorlar hemde ufak süprizler..........

Son düzenleme:
Ağva'ya gittim hiç sevmedim, tamam sessiz sedasız, mis gibi doğal ama yaz ortasında bi tane bile genç yoktu.. köpekler bile yaşlıydı, üstlerinden araba geçecek hala kalkmaya dermanı yok yattığı yerden, o derece yani :KK52:

biz ramazan bayramında piccolo mondo otelde kalmıştık.beğenmiştim ben yemekleri lezzetli.ortamı da şahane..Tavsiye ederim.İyi tatiller şimdiden

piccolo mondo da nehir kenarında bende belirteyim.aqua verdeyi de tavsiye etmişlerdi.ama biz ordayken daha önce aqua verde de kalanlar bizim otelin daha iyi olduğunu söylemişlerdi.

birde green line var.yaprak dökümünün bi bölümünün çekimleri yapılmıştı orda.oraya da bak derim.zaten 2 geceden fazlası ağva için gereksiz.siz de sıkılrısınız herkes gibi..

selam bir ağvalı olarak ve bizzat gidip kalmışlığım bulunduğundan mavi boncuk otel derim sevgiler

Tavsiye ettiğiniz oteller için tşk ederim kızlar ama çoğuna ya içim ısınmadı yada fiyatları yüksek geldi.
Bizde Şile Resort Hotel'de ayarladık rezervasyonumuzu.Üstelik fiyat olarak ve konum olarakta gayet güzel.Yarım pansiyon,kahvaltı+akşam yemeği+sauna+açık havuz+kapalı havuz dahil :)

ağvada balayı yapmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeyin hem istanbula çok yakın hemde bi okadar şehir hayatından uzak bir ortam ağva denizi kumsalı nehiri tam bir aşk şehri akşamı ayrı güzel gündüzü ayrı güzel diskolar clubler yok ama balayında zaten bunlara ihtiyaçta yok....

Son düzenleyen: Moderatör:
kzılar konunun üstünden yıllar geçmiş balayı için önerebileceğiniz bir otel var mı? bizde nisan başında gitmeyi düşünüyoruzda . yakın tarihlerde gideniniz göreniniz var mı?

Gectigimiz yil agvaya frost lodge agva orman evlerinde kaldik ben oraya asik oldum asik oldum:) ilk firsatta tekrar gitmek istiyorum siddetle tavsiye ederim yemekleri cok leziz fiyatlari cok uygun tertemiz bir yer. Ormanin icinde huzur...

X