- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
bende vereyim sipariş sabah 10 akşam 8 yapayımYok aç tok değil ama sadece kullanmadan en az 2 saat önce sıvı tüketimini azaltmıs olman lazım ben sabah 10 da bi yapıyorum bide aksam 8 de yapıyorm 2 çizgiyide aynı koyulukta görünce yumurtan çatlicak demek oluyo o zamanı iyi değerlendirmen gerekiyo
İnşallah canım inşallahPyroclinice yanlista yazmis olabilirim ovulasyon testi istedim bunu verdi acemiligime geldi arastirmadan aldim.ama bu seferlik (insallah gerek kalmaz da baskasina) persembe doktorada gidicem ama...inssllah son ayimiz olur canim..
Kizlar bende iliseyim suraya bat 12 temmuz ama olmaz falan yerim belli olsun ayyy halime guluyorum ya topik topik geziyorum hamile kalanlara seviniyorum kendimede hep gelecek aya insallah diyorum bakalim belirtimde yok sanirim yine dollenmedi benim yumurta denk gelemiyolar yada birbirlerini begenmiyolar heralde :)
Insallah canim hepimiz hamis kalalim hep birlikte mutlu olalim sonrada bebusleri konusalimKız sen kocanı, kocan da seni beğendikten sonra onlar afkursun ancadöllenirler merak etme ayy inşallah hamilesindir canım yaa
Insallah canim hepimiz hamis kalalim hep birlikte mutlu olalim sonrada bebusleri konusalim
Merhaba kızlar bat 3 gün var test negatif çıktı bende ağustostan ümit edenlerdenim 4 Ağustos bat hayırlısı olsun
Kizlar ruyamda dun uc gebelik testi gordum.elimde ve ucude ikinci cizgiler kipkirmiziydi bilinc alti da olabilir ama boyle bir ruya ile uyanmak.cok guzeldi
Merhaba kızlar bat 3 gün var test negatif çıktı bende ağustostan ümit edenlerdenim 4 Ağustos bat hayırlısı olsun
Çok güzel bi rüyaymış cidden ayy üçüz falan oluyormuş bideebende dogum yaptıgımı görmüştüm rüyamda hissetmiştim anneliği resmen kokusu falan cookk güzeldii
Ay canim insallah gercek cikar insallahhh bana dua et lutfen uc aydir kirmizi kart yiyorum
İnşallah canım yaa bende kırmızı kart yiyorum 4 aydır
Bende sadece adet olamama sorunum vardı onun içinde progestan başlamıştı birde folic verdi hamilelik düşünüyorm dediğim için hem progestanda bebeğin tutunmasınu sağlıyormus onun dısında bi sorunum yok canım hatta doktor yumurtalıklarımın cok sağlıklı oldugunu heran olabileceğini söylemiştiHerhangi bir hormon sorunu varmi benim.tsh sorunum var canim ameliyat oldum tsh mesela bu ay firlamis prolaktin de dogal olarak ikisi birbirini etkiliyor ...çatlatma ignesi bosuna gitti persembe doktora gidicem bakalim ne diyecek
Bende sadece adet olamama sorunum vardı onun içinde progestan başlamıştı birde folic verdi hamilelik düşünüyorm dediğim için hem progestanda bebeğin tutunmasınu sağlıyormus onun dısında bi sorunum yok canım hatta doktor yumurtalıklarımın cok sağlıklı oldugunu heran olabileceğini söylemişti
İnşallah canımİnsallah hamilesindir canim..insallah...
Ayyy inşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun inşallahh haberini bize de ver bekliyoruzzKızlar merhaba, bugün hastaneye gittim rahmime baktırdım ve oradaki eleman doktor değil :) rahmimin kalınlaştığını söyledi, bunun 2 nedeni olduğunuda ekledi, gebelikte olabilir adette gelebilir yani 2 seçenek bu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) eşime gebelik testi aldırdım bakalım sonuç ne olacak :) bat a 1 gün :) hakkımızda hayırlısı ama inşallah bebiş vardır :) sabah yapacağım testi ve sonucu merak ediyorum hem umutluyum hem umutsuz hakkımızda hayırlısı
Eğer ki bu ay olmasaa burdayım yerim hazır olsun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?