Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım
bende vereyim sipariş sabah 10 akşam 8 yapayım

Pyroclinice yanlista yazmis olabilirim ovulasyon testi istedim bunu verdi acemiligime geldi arastirmadan aldim.ama bu seferlik (insallah gerek kalmaz da baskasina) persembe doktorada gidicem ama...inssllah son ayimiz olur canim..
İnşallah canım inşallah bu ay olumlu düşenelim ve kafada hiç bişi düşünmeden yapalım hadi bakalım hayırlısı

Kizlar bende iliseyim suraya bat 12 temmuz ama olmaz falan yerim belli olsun ayyy halime guluyorum ya topik topik geziyorum hamile kalanlara seviniyorum kendimede hep gelecek aya insallah diyorum bakalim belirtimde yok sanirim yine dollenmedi benim yumurta denk gelemiyolar yada birbirlerini begenmiyolar heralde :)

Kız sen kocanı, kocan da seni beğendikten sonra onlar afkursun anca döllenirler merak etme ayy inşallah hamilesindir canım yaa

Kizlar ruyamda dun uc gebelik testi gordum.elimde ve ucude ikinci cizgiler kipkirmiziydi bilinc alti da olabilir ama boyle bir ruya ile uyanmak.cok guzeldi

Merhaba kızlar bat 3 gün var test negatif çıktı bende ağustostan ümit edenlerdenim 4 Ağustos bat hayırlısı olsun

Kizlar ruyamda dun uc gebelik testi gordum.elimde ve ucude ikinci cizgiler kipkirmiziydi bilinc alti da olabilir ama boyle bir ruya ile uyanmak.cok guzeldi

Çok güzel bi rüyaymış cidden ayy üçüz falan oluyormuş bidee bende dogum yaptıgımı görmüştüm rüyamda hissetmiştim anneliği resmen kokusu falan cookk güzeldii

Merhaba kızlar bat 3 gün var test negatif çıktı bende ağustostan ümit edenlerdenim 4 Ağustos bat hayırlısı olsun

Canım eğer 3 gün varsa daha testi erken yapmışta olabilirsin adeti 2-3 gün geçince yapın diyorlar ya doktorlar da

Çok güzel bi rüyaymış cidden ayy üçüz falan oluyormuş bidee bende dogum yaptıgımı görmüştüm rüyamda hissetmiştim anneliği resmen kokusu falan cookk güzeldii

Ay canim insallah gercek cikar insallahhh bana dua et lutfen uc aydir kirmizi kart yiyorum

İnşallah canım yaa bende kırmızı kart yiyorum 4 aydır

Herhangi bir hormon sorunu varmi benim.tsh sorunum var canim ameliyat oldum tsh mesela bu ay firlamis prolaktin de dogal olarak ikisi birbirini etkiliyor ...çatlatma ignesi bosuna gitti persembe doktora gidicem bakalim ne diyecek

Herhangi bir hormon sorunu varmi benim.tsh sorunum var canim ameliyat oldum tsh mesela bu ay firlamis prolaktin de dogal olarak ikisi birbirini etkiliyor ...çatlatma ignesi bosuna gitti persembe doktora gidicem bakalim ne diyecek
Bende sadece adet olamama sorunum vardı onun içinde progestan başlamıştı birde folic verdi hamilelik düşünüyorm dediğim için hem progestanda bebeğin tutunmasınu sağlıyormus onun dısında bi sorunum yok canım hatta doktor yumurtalıklarımın cok sağlıklı oldugunu heran olabileceğini söylemişti

Kızlar merhaba, bugün hastaneye gittim rahmime baktırdım ve oradaki eleman doktor değil :) rahmimin kalınlaştığını söyledi, bunun 2 nedeni olduğunuda ekledi, gebelikte olabilir adette gelebilir yani 2 seçenek bu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) eşime gebelik testi aldırdım bakalım sonuç ne olacak :) bat a 1 gün :) hakkımızda hayırlısı ama inşallah bebiş vardır :) sabah yapacağım testi ve sonucu merak ediyorum hem umutluyum hem umutsuz hakkımızda hayırlısı

Eğer ki bu ay olmasaa burdayım yerim hazır olsun =)

İnsallah canim insallah hayirli haberler verirain burdan ALLAH ol der se olur hemen olur.dua edicez sabredicez ve beklicez umutla

Ayyy inşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun inşallahh haberini bize de ver bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…