- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
takvime pek güven olmuyor ovulasyon testi alsana kesin olur. ha diyorsan ki biz 2 günde bir zaten ilişkiye giriyoruz o zaman gerek yokBugun tkavime gore yumurtlama gunum benim degerlendirdik ama kismet bakalm Allah ne zaman nasip edicek uzuluyorum
Bilmiyorum henüz doktora ilk kez gidicem bakalım ne dicek ama ben bekarlığımdan beri çikolata kisti hastasıyım maalesefklomen tedavisi mi yani yumurta büyütücü mü
İnsallah buyumustur canim bende polip ten supheleniyorlar adett olursam.gitcem bakicak tekrar varsa hipereskopi ile yakcakmis bide esime sperm testi yaptircaz bu ay da hamilleik hayalleri suya dustu sanki ama yinede iki gunde bir degerlendiriyorum
Canim.insallah gerek kalmaz bunlara benimde bu ay tutmazsa esimden test isteyecek doktor bendende rahim filmi isteyecek ama bizim 7 yasinda kizimkz var i
Oda tedaviyle oldu esimde ve benim kanallarda sorun sonradan olusurmu billmiyorum rabbim sanada kolaylim versin canim
Rabbimkizinizi size bagislasin ve en yakin zamanda hayirlisiyla yeni bir bebis gondersin... İnsallah ben aslinda daha yeni evliyim 1.5 sene olmadi nisanda evlenmistim bi yil sonra nisanda biraktim korunmayi bu4.ayimiz ama ilk aylar en fazla ayda 6 iliski oluyodu hayat telasi misafir vs derken bu ay her firsati degerlnediriyorum hafif pkomda var a doktor hormonlarin gayet iyi dedi hamile kalmaman icin neden yok dedi ya polip soeun ya esim insallah esim degildir polibi mecbur aldircam hamile kalsamda dusuk yapiyormusben sanmistim ki hemen cocugum olacak etrfatanda biktim cocuk varmi cocucuk cocuk ne dusunsesiz insanlar dilerim rabbim verir en yakin zamanda hayirlisiyla kolaylikla size bize isteyen herkese amin
Bende pkoluyum diğer cocugumdada hormonlarim normal degildi.ilaclat klomenler kullandim olmadi igne tedavisine gectik 2 yillik evliligim doldu ve ignelerle hamile kalmistim benden sonra evlenenler kucaklarina almislardi kaynanam senden sonra gelenlerin oldu diyip duruyordu ve rabbim verdi cok dua namaz kuran tespih ve tedavi sonunda olsu simdi 3 aydir tedavideyim tutmadi yeni başladık bakalim hayirlisi rabbim senide kisa zamanda dilegine kavustursun canim
evet mutlaka folik asit içmelisin. doktora gittiğimde bebek istiyoruz dediğimde ilk sorusu folik asit kullanıyorsun değil mi olduKızlar aranızda folik asit kullanan var mı gebelik çalışmaları için . Bana bi tanıdığım öyle söyledi , çocuk düşünüyorsan şimdiden folik asit kullan dedi.. Emin olamadım
Kızlar aranızda folik asit kullanan var mı gebelik çalışmaları için . Bana bi tanıdığım öyle söyledi , çocuk düşünüyorsan şimdiden folik asit kullan dedi.. Emin olamadım
Allah razi olsun insallah tez vakitte anneligi tekrar tadarsiniz aminn
Bende yarin doktora soylucem bu hapi bendede pko var belki yazarEvet kullan canim.cocuk gelisimi icin cok onemli kendinde alabilirsin vitamin oldugu icin veriyorlar ...ben uc aydir kullaniyorum bu4.ayim..folbiol veriyorlar genelde ama.ben pko oldugum.icin inofolic combi marka kullanuyorum
Bende evliligimin birinci yılı doldu bırakmıştım bebiş olsun diye 14 ay sonra gebe kaldım senin gibi bende hemen gebe kalacağımı düşünüyordum gebe kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim bir defa da gebe kalanlara öyle imreniyorumki anlatamamRabbimkizinizi size bagislasin ve en yakin zamanda hayirlisiyla yeni bir bebis gondersin... İnsallah ben aslinda daha yeni evliyim 1.5 sene olmadi nisanda evlenmistim bi yil sonra nisanda biraktim korunmayi bu4.ayimiz ama ilk aylar en fazla ayda 6 iliski oluyodu hayat telasi misafir vs derken bu ay her firsati degerlnediriyorum hafif pkomda var a doktor hormonlarin gayet iyi dedi hamile kalmaman icin neden yok dedi ya polip soeun ya esim insallah esim degildir polibi mecbur aldircam hamile kalsamda dusuk yapiyormusben sanmistim ki hemen cocugum olacak etrfatanda biktim cocuk varmi cocucuk cocuk ne dusunsesiz insanlar dilerim rabbim verir en yakin zamanda hayirlisiyla kolaylikla size bize isteyen herkese amin
Bende evliligimin birinci yılı doldu bırakmıştım bebiş olsun diye 14 ay sonra gebe kaldım senin gibi bende hemen gebe kalacağımı düşünüyordum gebe kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim bir defa da gebe kalanlara öyle imreniyorumki anlatamam
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sanada canımInşallah tez vakitte ikinci kez olursunuz anne ben o kadar çok istiyorum ki
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla meleğin gelir bende temmuz adeti bekliyorum olsun aşılama olacak benimde ozeldemi yaptırıyorum canimBU BAŞLIK TAM BENİ ANLATIYOR YARIN AŞILAMA YAPILIYOR BANA AGUSTOS UGURLU GELSİN BU SENE HERKESE KIZLAR
OLDUMU CANIM BEBİŞ?Kizlar benim bat 17 agustos, bu ay 10unda regl olcam.Doktorum klomen verdi onu kullancam bakalm. Bu arada evlilik yildonumum de 9 agostos insallah bebiş hediyemiz olur. :)
OLDUMU CANIM BEBİŞ?
TATLIM ZEYNEP KAMİLDE YAPTIRIYORUM DEVLETTE YANİHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla meleğin gelir bende temmuz adeti bekliyorum olsun aşılama olacak benimde ozeldemi yaptırıyorum canim
Bende üniversite hastanesinde yaptıracağımTATLIM ZEYNEP KAMİLDE YAPTIRIYORUM DEVLETTE YANİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?