- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Ovulasyon testi ne oluyor ay hiç bi şeyden haberim yok yardım edin
Yaa çok teşekkür ederim bi kaç Aydır deniyoruz ama olmuyor doktora mı gitsem napsam bilemedim
Yarin kontrolum var yumurtalar buyumusmu diye bakacak klomen kullandim bende
Merhabalar benimde bat 27 temmuz ins hamile kalirimda gormem kirmizilari.. bugun takvime gore yumurtlama gunumdu deneme yaptik ama ins agustosa kalmadan hamile kalrm son 11 gun bata kirmizilar gelmesin artik
2.5 yillik evliyiz 1.5 seneden fazla vajinismustum yendim smdi 9 aydir deniyoruz esimle ama hala olmadi artk olsun istiyoruz cok yoruldukKac aydir deniyorsunuz
2.5 yillik evliyiz 1.5 seneden fazla vajinismustum yendim smdi 9 aydir deniyoruz esimle ama hala olmadi artk olsun istiyoruz cok yorulduk
İnsallah hayirlisiyla tez vakitte olsun canim.insallahhh ..yenmene cok sevindim.doktora gittin mi ihmal etme
Benim 4.ayim doktor istedi esimden sperm testi su an yumurtlama dknemindeyim bitsin bir hafta cinsel.perhiz sonrasi sperm testi yaptircaz varsa erken ciksin onlem alalim...Evet gittim ve adetin 3. Gunu hormon testi yapti herhangi bir sey cikmadi 1 sene deneyin olmazsa esim icin bi kagida sperm testi yazdi 1 sene bitince bunu testi yapip gelin dedi bende sorun cikmadi alttan muayanede bisiy cikmadi hormon testlerinde de ama insan uzuluyor 9 ay bitmek uzere artk olmazsa napalm gidicez mecburen kismet Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin vajinimusken ne cektigini bir ben bilirimm.
Evet gittim ve adetin 3. Gunu hormon testi yapti herhangi bir sey cikmadi 1 sene deneyin olmazsa esim icin bi kagida sperm testi yazdi 1 sene bitince bunu testi yapip gelin dedi bende sorun cikmadi alttan muayanede bisiy cikmadi hormon testlerinde de ama insan uzuluyor 9 ay bitmek uzere artk olmazsa napalm gidicez mecburen kismet Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin vajinimusken ne cektigini bir ben bilirimm.
İnsallah rabbim gonlune gore verir
Amin canimm hepimizin gonlune gore versin. Erken tedbir aldiginiz iyi olmus bence beklemeyin gidip yapin vajinismusta ben cok bosuna bekledim korkumdan yoksa belki simdi cocugum olmustu
İnsallah olacak canim canini hic sikma
benim de 28 temmuz inşallah görmeyiz adeti de biz de adımm atarız anneliğeMerhabalar benimde bat 27 temmuz ins hamile kalirimda gormem kirmizilari.. bugun takvime gore yumurtlama gunumdu deneme yaptik ama ins agustosa kalmadan hamile kalrm son 11 gun bata kirmizilar gelmesin artik
benim de 28 temmuz inşallah görmeyiz adeti de biz de adımm atarız anneliğe
klomen tedavisi mi yani yumurta büyütücü müBenimde 23 temmuz zTen ağustosta tedaviye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?