• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustosa Kadar 15 Kilo Verme Deneyimim

deryaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
950
2
46
İzmir
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ve bıktım artık bu kilolarla cebelleşmekten hayatımın kabusu oldular resmen çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli kiloluyum ne ne kendi tarzım gibi giyinebildim, nede giydiklerimden zevk alabildim . artık makyaj bile yapmak gelmiyor içimden kendi çabamla 85 kilodan 75 kiloya indim geçen yıl ama artık yapamıyorumn 75 te takılı kaldım pko hastasıyım bebek istiyorum onun için kesinlikle kilo vermem gerekiyor birde hem kendim için hem bebek için zayıflamak istiyorum. ağustosta doktor randevum var zayıflayıp gitmemi bekliyor doktorum. ama ben kaç aydır yerimde sayıyorum. umarım burda sizlerin desteğiyle hedefime ulaşırım doktorum; 55 olman gerekiyor sağlıklı hamile kalabilmen için dedi. ama ben 60 a da razıyım :( bundan sonra hergün yediklerimi yazacağım buraya bu zinciri kırmam lazım yalnız başına olmuyor. benimle birlike zayıflamak isteyen olursa beklerim arkadaşlar :7:

Son düzenleme:
Dün tarihi itibariyle başlamıştım dün yediklerimi yazayım çok iyi değil ama idare eder ilk gün için

sabah: 2dltam tahıllı ekmek
25 gr krem peynir

ara: 1 elma

öğlen : yağsız salçalı lahana kavurması 2 dl ekmek
4 çk yoğurt salata

ara: ne yedim hatırlamıyom :61:

akşam : öğleyle aynı yedi başka seçeneğim yoktu :D

ara: çikekli yoğurt (kendim yaptım hazır değil)

te bukaaaaaa ilk gün için fena değildir işallah :27:

bugün yediklerim;

2dl ekmek
5 zeytin
1kk peynir

ara: 4 çağla badem

öğlen: 2çk tavuk sote susuz
brokoli haşlaması yağsız
2dl tamtahıllı ekmek
1 bardak ayran

ara: 5 çilek

ara: 1 elmam var

akşam: henüz belli değil

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :3:

Akşam : 1 kepekli tost bir bardak ayran

ara: 5 çilek

bu arada kimse yorum yazmamış sanırım yazmayacaksınızda ben burda kendi kendime yazmaya devan edicem :59:

bende bugun başladım diyete ama kahvaltıda sınır koyamıyorum kendime.bnmde hedefim 55 kilo olmak.açlığa tahammulum yok elim ayağım titriyor nasıl yapcam bilmiyorum.63 kiloyum ama boyuma göre fazla.inş.istediğimiz kilolara varırırız başarılar sanada

bende bugun başladım diyete ama kahvaltıda sınır koyamıyorum kendime.bnmde hedefim 55 kilo olmak.açlığa tahammulum yok elim ayağım titriyor nasıl yapcam bilmiyorum.63 kiloyum ama boyuma göre fazla.inş.istediğimiz kilolara varırırız başarılar sanada

işallah arkadaşım aç kalmakla olmyo ben çok denedim en güzeli az az sık sık yemek bol meyve sebze tüketmek ekmeği azaltmak beyaz ekmek kesinlikle tüketmemek. kahvaltını güzel yap ama akşamları azaltarak başlayabilirsin bence önemli olan akşam yemeği o çok kilo aldırıyor.

işallah arkadaşım aç kalmakla olmyo ben çok denedim en güzeli az az sık sık yemek bol meyve sebze tüketmek ekmeği azaltmak beyaz ekmek kesinlikle tüketmemek. kahvaltını güzel yap ama akşamları azaltarak başlayabilirsin bence önemli olan akşam yemeği o çok kilo aldırıyor.

evet cnm akşam yemeği.olabildiğince yağsız tuzssuz yemeye çalışcam

hafta sonu ufak tefek kaçamaklarım oldu ama önemli değil ilk haftaya göre iyi başladım :D neyse bugün yediklerimi yazayım dedim

sabah: yarım simit

ara: yapmadım açıkmadım :)

öğlen: 1 kase mercimek çorba
1dl tam tahıllı ekmek
salata
1 küçük dolma
2 çk yoğurt

ara: 1 kivi

akşam : heniz belli değil yarın sabah yazacağım...

bu arada bahar geldi mağazalar cıvıl cıvıl çok özendim birşeyler almamak için zor tuttum kendimi eşim ısrar etti ama yine almadım çünkü çok kararlıyım zayıflayıp istediğim gibi kıyafetler giyeceğim. tek amacım sağlıklı zayıflamak... ama bu aralar bi hediye alacğım kendime bi ayakkabı 65 kilo hedef koydum onu giymek için 65 kilo olana kadar gözümün önünde dursunki vazgeçmeyeyim :D :66:

canimm kolay gelsinn.. yaz geliyor herkes kilo verme derdinde ztn :):82:
listen güzel duruyo insallah hedefine ulasirsin.. ki böyle azimli olduktan sonra yapacaksinda eminim..
hem kendin hemde cocugun icin:)
e$inde destek oluyorsa süper..:81:

yalniz öglenleri yemek yerken bence ekmegi kesebilirsin diye düsünüyorum.. gerci zamanla migde kücülür vaz gecersinde yinede sirf kahvaltida yeterli olacaktir..:75:
ayrica bol bol su tüketiyorsundur umarim.. yazmamissin geri ama cok faydali oluyor bu dönemlerde normalinden daha fazla icmek..:32:

Son düzenleme:
canimm kolay gelsinn.. yaz geliyor herkes kilo verme derdinde ztn :):82:
listen güzel duruyo insallah hedefine ulasirsin.. ki böyle azimli olduktan sonra yapacaksinda eminim..
hem kendin hemde cocugun icin:)
e$inde destek oluyorsa süper..:81:

yalniz öglenleri yemek yerken bence ekmegi kesebilirsin diye düsünüyorum.. gerci zamanla migde kücülür vaz gecersinde yinede sirf kahvaltida yeterli olacaktir..:75:
ayrica bol bol su tüketiyorsundur umarim.. yazmamissin geri ama cok faydali oluyor bu dönemlerde normalinden daha fazla icmek..:32:

Önerilerin için teşekkür ederim canım daha yeni yeni alışırıyom kendimi diyete :D hızlı girmek istemedim ondan ekmeği ilerleyen dönemlerde kısarım diyorum kilo vermem yavaşlayınca bu arada su gani :1: günde belki 5 lt su içerim ben yaz kış farketmez allahtan suyla sorunum yok :82:
teşekkür ederiöm yorumların için. haziranda da spor salonuna başlıcam işallah

hafta sonu ufak tefek kaçamaklarım oldu ama önemli değil ilk haftaya göre iyi başladım :D neyse bugün yediklerimi yazayım dedim

sabah: yarım simit

ara: yapmadım açıkmadım :)

öğlen: 1 kase mercimek çorba
1dl tam tahıllı ekmek
salata
1 küçük dolma
2 çk yoğurt

ara: 1 kivi

akşam : heniz belli değil yarın sabah yazacağım...

bu arada bahar geldi mağazalar cıvıl cıvıl çok özendim birşeyler almamak için zor tuttum kendimi eşim ısrar etti ama yine almadım çünkü çok kararlıyım zayıflayıp istediğim gibi kıyafetler giyeceğim. tek amacım sağlıklı zayıflamak... ama bu aralar bi hediye alacğım kendime bi ayakkabı 65 kilo hedef koydum onu giymek için 65 kilo olana kadar gözümün önünde dursunki vazgeçmeyeyim :D :66:

akşam : 1 ızgara köfte azcık salata 2 dl ekmek yedim çok az yedim ama ekmeğim çok oldu :D

akşam : 1 ızgara köfte azcık salata 2 dl ekmek yedim çok az yedim ama ekmeğim çok oldu :D

akşamları bir dilim ekmek ya da ekmek yememeye çalışın ama öğlen 2 dilim falan normal yani,akşam yiyebileceğinizin en azını yiyin.Ara öğün falan da yapın gündüz,biraz sporla ayda 5 kilo rahat gider bence =)
yeşilçay vs unutmuyoruz tabii

yavaş yavaş azaltcam bu haftadan sonra özellikle ekmeğe biraz daha dikkat etcem bünyeyi yormadan alıştırmak istiyorum. yeşilçay vs. içemiyorum nedense bi türlü sevemedim içeceklerle aram olmadı hiç en sevdiğim içecek su bol bol tüketiyorum zaten onuda :) işallah bundan sonra daha az olucak menülerim ama sağlıklı olucak. yorumunuz için çok teşekkür ederim. :61:

bugün :68:

sabah: 1 kaşarlı çok az sucuklu kepekli tost
1sb ayran

öğlen: 5çk susuz bezelye sade
2çk bulgur pilavı
1 dl ekmek
yağsız salata
1çk yoğurt

ara: 1 kivi ycem devamını yazacağım yine

azmin elinden birşey kurtulmaz canım heleki ucunda bebek varsa ;) baktın motive eksikliği yaşamaya başladın burdaki diyet öykülerini okuman yeterli bak o zaman nasıl gaza geliyorsun :))

anneliğin sorumluluğu anneliğe karar verir vermez başlıyor bu sefer olucak biliyorum çünkü gönülden istityorum anne olmayı. hikayeleri arada bir okuyorum çok iyi geliyor gerçekten insan motive oluyor :D:21:

:19:dün akşam kaçırdım kendimi affetmiyorum cezaların en büyüğünü vermek istiyorum. bu kadar kararlıyken kaçamak yapmamı affedemiyorum ne güzel götürdüm bütün günü herşey çok güzeldi ama akşam saçmaladım :59::20::26::43: neyse şimdi buraya ne yediklerimi yazmayacağım ama bugün daha az yiyerek kendimi cezalandıracağım hakkettim bunu biraz aç kalıyom aklım başıma gelsin:28:

kolay gelsin cnm .. :)
kac kilo verdin simdiye kadar? 22.4 basladin dimi?

aynen canım bende açlığa dayanamıorum elim ayaam titriyo :51:

bende 73 kilo olmusum :(
4 gundur bende diyette gibi biseyim. Daha dogrusu yaptigim su ben kahvaltida cok yiyen, gun icinde acikmasam da surekli biseyler atistiran, ve aksam yemeginde en az 2 tabak yiyen bi insanim. Simdi kahvaltimi az - duzeyli yiyorum. 3-4 saatte bir kucuk birsey atistiriyorum. Ve aksam yemegim kesinlikle yalnizca 1 tabak. 4 gundur bunu yapiyorum ve vucudum toparlanmaya basladi bile. Bagirsaklarim calisiyor. Yuppii :) Benimde agustosa kadar bi 10 kilo vermem lazim :S agustosta tatile gidicem. Bu sekilde olmak istemiyorum. 65 olsam daha ne isterim. Boyum 177

Back
X