Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar buraya 1 kere mesaj yazmıştım bat 2 ağustos diye.
Bugün adetim gecikeli 15 gün oldu.
2 test yaptım, ikiside negatif, biri adet olmam gereken gün diğeri adetim 5 gün geçikince oda negatifti hiç umidim kalmamıştı bugün üçüncü testimi aldım ve sonuç pozitif çok mutluyum.
Allahım hayırlı evlat nasip etsin

Eklentiler

• 593DEC62-1329-4B51-B7D9-A31AD111BC69.jpeg
    17,5 KB · Görüntüleme: 57
Hayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin

Mrhaba kizlar, BAT'a 3 gun var ve kendimi sasirtarak test yaptim bembeyaz cikti.. artik BAT beklicem. Adet gecikirse tekrar test yapcamm..

Ay cnm aynen al benden de o kadar başımın ağrıları da başladı göğüslerde yok yok aşılamadan başka çare kalmadi

Amin inşallah kuzum Rabbim ağlayarak hee an her saniye evlat diye dua eden kullarının duasını geri çevirmesin hamişlerde sağlıkla kucaklarına alsın inşallah
2 zorlu ameliyat, 2 tüp bebek ve daha ne uğraşlar, iki düşükten sonra doğal yolla gebe kaldım.
Yazını okuyunca çok duygulandım.
O kadar büyük acılar çektim ki ameliyatlarımda ve daha sonrasında.
Rabbim isteyen herkese uğrastırmadan doktor eline düşürmeden Rabbimin mucizesiyle olsun diye o kadar dua ettim ki.
Benim dualarım sizlerle sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin.
Rabbim hayırlı uğurlu, eli ayağı düzgün, aklı başında, dinli imanlı, iyi kalpli, vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize.

Amin....

Amin insallah canim

Canımmm benim Allah razı olsun tabiiki duam hepinizle amiiiinn inşallah Rabbim kolaylastırsın zorlaştırmasn bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar bata 2 gün kala test yaptım çift çizgiyi net bi şekilde gördüm kan tahlili yaptırdım dün 148 çıktı hamileyim Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Kızlar bir kere yazmıştım bat 25 ağustos boş gebelik yaşamışstım. Dün bata 2 gün kala test yaptım çift çizgiyi net bi şekilde gördüm kan tahlili yaptırdım dün 148 çıktı hamileyim Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…