- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
anladm cnm, obur ay iyi sonuclar alalim insCanım bugün karnım çok ağrıdı ve sonunda yoğun bi kanamam oldu hala devam ediyor doktora gittim kimyasal olabilir ama değerin çok düşük bir sorun yok dedi. Bu ay da olmadı sanırım hayırlısı.
İnşallah canım hayırlısı artık.anladm cnm, obur ay iyi sonuclar alalim ins
1 yil sonra genelde doktor istiyorKızlar ya rahim filmini kendiniz mi istiyorsunuz doktordan yoksa belirli aşamalardan sonra doktor mu yönlendiriyor?
Hayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsinMerhaba kızlar buraya 1 kere mesaj yazmıştım bat 2 ağustos diye.
Bugün adetim gecikeli 15 gün oldu.
2 test yaptım, ikiside negatif, biri adet olmam gereken gün diğeri adetim 5 gün geçikince oda negatifti hiç umidim kalmamıştı bugün üçüncü testimi aldım ve sonuç pozitif çok mutluyum.
Allahım hayırlı evlat nasip etsin
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin
Amin insallah tatlimTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde adetime 8 gun var pembe leke oluyor senin adetine daha varmi leke olunca o gun mu yaptin canim bunuKızlar test yapmayacağım demiştim ama lekelenmem oldu ben de yaptım sonuç bu:)
2 zorlu ameliyat, 2 tüp bebek ve daha ne uğraşlar, iki düşükten sonra doğal yolla gebe kaldım.Amin inşallah kuzum Rabbim ağlayarak hee an her saniye evlat diye dua eden kullarının duasını geri çevirmesin hamişlerde sağlıkla kucaklarına alsın inşallah
Amin....2 zorlu ameliyat, 2 tüp bebek ve daha ne uğraşlar, iki düşükten sonra doğal yolla gebe kaldım.
Yazını okuyunca çok duygulandım.
O kadar büyük acılar çektim ki ameliyatlarımda ve daha sonrasında.
Rabbim isteyen herkese uğrastırmadan doktor eline düşürmeden Rabbimin mucizesiyle olsun diye o kadar dua ettim ki.
Benim dualarım sizlerle sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin.
Rabbim hayırlı uğurlu, eli ayağı düzgün, aklı başında, dinli imanlı, iyi kalpli, vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize.
Amin insallah canim2 zorlu ameliyat, 2 tüp bebek ve daha ne uğraşlar, iki düşükten sonra doğal yolla gebe kaldım.
Rabbim isteyen herkese uğrastırmadan doktor eline düşürmeden Rabbimin mucizesiyle olsun diye o kadar dua ettim ki.
Rabbim hayırlı uğurlu, eli ayağı düzgün, aklı başında, dinli imanlı, iyi kalpli, vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize.
Canımmm benim Allah razı olsun tabiiki duam hepinizle amiiiinn inşallah Rabbim kolaylastırsın zorlaştırmasn bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah2 zorlu ameliyat, 2 tüp bebek ve daha ne uğraşlar, iki düşükten sonra doğal yolla gebe kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?