Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test yapmayacağım demiştim ama lekelenmem oldu ben de yaptım sonuç bu:)

Eklentiler

• IMG_20180808_233322.jpg
    IMG_20180808_233322.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 44
Amin canım inşallah her şey yolunda olur.:KK200: Tüm isteyenler güzel haberlerle gelsin inşallah:anneadayı:
Amin inşallah kuzum Rabbim ağlayarak hee an her saniye evlat diye dua eden kullarının duasını geri çevirmesin hamişlerde sağlıkla kucaklarına alsın inşallah

Bat 8 ağustos ama bugün oldum olcam bu beklenti beni yıprattı artık :dua:

Saten çok benzediğini söylüyorlar :) hayırlısı bakalım
Valla dengem bozuldu kuzum yaa sürekli kasık agrım var regliden önce sonra psikolojik mi oldu anlamadım sıkıldım yoruldum artık yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin amin hayırlısıyla.. hepimiz aynıyız her ay adet yaklaşırken yaşadığımız aynı şeyler beklenti içinde olunca çok yoruyor :( taKmamaya çalış zor biliyorum ama bende öyle yapmaya çalışıyorum .herşeyin bir vakti var derler ya o vakte kadar demlenicez bekliycez alışcaz sanırım

Amin amin hayırlısıyla.. hepimiz aynıyız her ay adet yaklaşırken yaşadığımız aynı şeyler beklenti içinde olunca çok yoruyor :KK43: taKmamaya çalış zor biliyorum ama bende öyle yapmaya çalışıyorum .herşeyin bir vakti var derler ya o vakte kadar demlenicez bekliycez alışcaz sanırım
Öyle cnm takmicam diyorum ama en ufak belirti beynimi kemiriyo işe bile girdim ama olmuyo iste belki de hayırlısı değil ne bilim yaa

Öyle vala haklısın .. bende düşünmemek için çabalıyorum bazen :( alışcaz inşallah düşünmediğimizde de olucak sanırım

Canım biliyor musun ben bu ay bi ebeye gittim, vajinal olarak değişik tohum çekirdek gibi biseyler yerleştirdi, 5 er gün ara ile cikarip tekrar yapti, o donemde esimle birlikte olamadim bu islemlerden once 2 3 kez birlikte oldum adetim bittikten sonra ama bakalim yani olursa büyük bir mucize olur, ama bu yapılan şeyden sonra 1 kez daha adet olup üzerine hamile kalan çok olmus akrabalarda felan. Bi tanıdığın tavsiyesi üzerine gittim bakalim merakla bekliyorum :dua:
Gittiğiniz ebe istanbulda mı acaba bende böyle güvenilir birini arıyorum

Back