Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 1 gün kaldı dün test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bugün kan verdim 6.84 çıktı ve bi kaç gündür göğüslerim acıyordu şu anda göğüs hassasiyetim gitti karnım ağrıyor. Acaba düşüyor mu

Bi acil doktora görünün düşük olmaması için ilaç falan verirler

Anladım ama henüz erken değil mi 1 gün var adetime daha doktora gidip keseye bile bakamadan bu değeri gördüm.

Hayirli aksamlarr kizlar burasi baya sessiz kaldi 4 gundur ovutest yapiyorum ve dun pik gosterdi.. artik bende beklemedeyim gibi gorunuyor.. benim batta degisti herhalde degilmi ?

Canım benimde bu ay yumurtlama geç oldu
Bat normalde 8 agustostu ama 11 agustosa kaydı diye düşündüm
Fakat yine 7 sinde lekeler gelmeye başladı ve hala devam ediyor
Eğer 11 ine tam sökülürsen demekki geç çatlama ile adet kanaması da kesin gecikiyor

Evet bende ogrendim zaten simdi benim bat 20 agustos.. kasik agrilarim var onun disinda biseyim yokk.. amaa zaten beklemiyorum bu ayin tutmasini.. kendimi koruyorda olabilirim sonuc negatif cikar diye..

canim ben bugun regl oldum bu ayda nasipte degilmis bu ay d.kontrol hapi kullanip eypul ayinda devam edecegim ins.

Evet bende ogrendim zaten simdi benim bat 20 agustos.. kasik agrilarim var onun disinda biseyim yokk.. amaa zaten beklemiyorum bu ayin tutmasini.. kendimi koruyorda olabilirim sonuc negatif cikar diye..

Olabilir canım inşallah vardır bebiş

Benimde bu ay olumsuz yumurtalar güzel oluşmuştu güzel çatlamştı.ömrü hayatımda ilk defa adetim geç geldi ama geldi malesef benm söngüm 25 26 dır.bu ay 29da oldm.klomenin etkisi veya stresten.hap filanda içmicem bu ay çok sarstı beni

referans araligi 5 ustu hamile olman gerek. progestan falan vermeedimi doktor

Bende rahim filmi çektirmiştim bu ay hiç bi sorun yok demişlerdi yumurta takibi falanda yapıldı bi sorun çıkmadı filmden sonra şans yüksek demişlerdi biraz umutlanmıştım ama olmadı 2 gün erken oldu ve bugun adet oldum hayırlısı olsun herkesin hakkında Rabbim çok bekletmesin bizleri isteyen herkese nasip etsin

Herkesin hakkinda hayirlisi olsun. Dünden belli karnima sancilar giriyor. Sanirsam kasiklarimin orasi. Bu gece rahat uyuyamadim karnimim agrisindan dolayi. Daha bat'a var ve karin agrisina bir anlam veremedim. Bakalim herseyin hayirlisi olsun.

referans araligi 5 ustu hamile olman gerek. progestan falan vermeedimi doktor
Canım bugün karnım çok ağrıdı ve sonunda yoğun bi kanamam oldu hala devam ediyor doktora gittim kimyasal olabilir ama değerin çok düşük bir sorun yok dedi. Bu ay da olmadı sanırım hayırlısı.

Bende kontrol amacli ve agrilarim oldugu icin jinekologa gittim bugun. Enfeksyon olabilir dedi ornek paca aldi. Ultrasonla bakti ve hersey temiz normal dedi. Herseyin normal ve temiz olmasina sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…