Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn canım Rabbim cok bekletmeden saglıklı hayırlı evlatlar versin senin hikaye ne ne zamandır istiyorsun bebiş sorun varmı yas VS..
biz daha 10 aylık evliyiz hep korunduk eşim tarafından bu ay denemeye basladık
30 yasındayım bakalım henüz sorun varmı yokmu vs bilmiyoruz kendi kendimize cıktık bir yola Allah utandırmasın :)

biz daha 10 aylık evliyiz hep korunduk eşim tarafından bu ay denemeye basladık
30 yasındayım bakalım henüz sorun varmı yokmu vs bilmiyoruz kendi kendimize cıktık bir yola Allah utandırmasın :)
İnsallah gelir bebeğin doktor tedavi falan ugrasmadan. Folikasit takviyesi almanı tavsiye ederim

Siz geçen ay çatlatma ignesini takip ediyordunuz bu ay da igne yapıldı mı

Bu ay klomen ve iğne kullanmadım canım
En az üç tane var dedi dr yumurtalarım için
Fakat ovulasyon testi takip ederek büyümelerini bekliyorum :)

Bu ay klomen ve iğne kullanmadım canım
En az üç tane var dedi dr yumurtalarım için
Fakat ovulasyon testi takip ederek büyümelerini bekliyorum :)
Klomenin etkisi kullanmadığımız aylarda da devam ediyor. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptığına göre çatlatma problemi var demektir. Bu ay bu riski neden göze almadı? Yumurtalar catlamayabilir

inşallah cok teşekkürler hepimize
b12 eksikliğinden kaynaklı doktor vermişti zaten bi süre kullandım gecen aylarda
benim tek korkum anemi olusum
İnsallah bu ay tutar ama olmazsa bence Dr kontrolünde devam et aneminin hamieliğe ne gibi olumsuz etkileri falan var öğrenir ona göre ilac takviyesi alırsın canım.

Klomenin etkisi kullanmadığımız aylarda da devam ediyor. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptığına göre çatlatma problemi var demektir. Bu ay bu riski neden göze almadı? Yumurtalar catlamayabilir

Benim çatlama problemin yok yalnızca yumurtalar geç olgunlaşıyor
Geçen ay 9. Gün 14 mm
11. Gün 23mm di
Hızlı büyüdüler kiste dönüşme ihtimaline karşı iğne oldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…